nieuwe-elektrische-aandrijflijn-evito-hero-mobiel

Nieuwe elektrische aandrijflijn voor de eVito

Sneller opladen en een groter rijbereik

Nieuwe elektrische aandrijflijn voor de eVito

Dankzij de uitgebreide update van de elektrische aandrijflijn is de nieuwe Mercedes-Benz eVito veelzijdiger dan ooit waardoor de eVito efficiënter en flexibeler ingezet kan worden. Met de eVito rijdt u tot 330 km (WLTP in de stad)1 op een enkele lading. Dit is meer dan genoeg wanneer u voornamelijk in de stad rijdt en de eVito gebruikt voor geplande ritten die u regelmatig maakt. 

Highlights

  • Een gecombineerd bereik tot 280 kilometer (WLTP)1 en een bereik tot 330 kilometer in de stad (WLTP)1
  • eVito is voorzien van een snellaadfunctie
  • Net als in lijn van zijn 'voorganger' leverbaar in twee lentevarianten tot en met 6.6m3 laadvolume
  • Bestelbaar vanaf €45.725,- excl. BTW/BPM

De eVito met de vernieuwde aandrijflijn is per heden te bestellen en wordt leverbaar vanaf medio maart 2022.

Sneller opladen en een groter rijbereik

De vernieuwde elektrische aandrijflijn van Mercedes-Benz eVito gesloten bestelwagen is op vele fronten significant verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Waar zijn voorganger – afhankelijk van de gekozen versie – een bereik had tot 160 kilometer (WLTP)1 is de nieuwe eVito voorzien van een elektrische aandrijflijn waarmee u tot 330 kilometer (WLTP)1 actieradius heeft. Ook is de mogelijkheid van snelladen met een maximaal laadvermogen van 80 kW toegevoegd (DC-snellaadstation) waardoor de accu in slechts 35 minuten wordt opgeladen van 10% naar 80%.

Terugdringen van verloren energie
Met de toevoeging van de zogenoemde verschillende recuperatieniveaus waarmee verloren energie wordt teruggewonnen wanneer u remt met het voertuig stelt u als bestuurder in staat om gedurende uw rit extra rijbereik te generen. De mate van sterkte van deze recuperatie is volledig naar eigen wens te bepalen aan de hand van de schakelpaddles achter het stuur, ook is de mogelijkheid om dit volledig geautomatiseerd uit te voeren dankzij de functie DAUTO.

Nu te bestellen vanaf € 45.725 exclusief BTW/BPM
De nieuwe eVito Gesloten Bestelwagen is per heden te bestellen met een met een consumentenadviesprijs vanaf €45.725 excl. BTW en BPM. De eerste exemplaren arriveren medio maart bij uw Wensink Mercedes-Benz vestiging.

1 De werkelijke actieradius is ook afhankelijk van de individuele rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van airconditioning/verwarming, en kan daarom verschillen.