aflevering-haverhoek-hero-mobiel

Nieuwe Mercedes-Benz Actros voor Gerrit Haverhoek Transport

Gerrit Haverhoek Transport heeft onlangs een gloednieuwe Mercedes-Benz Actros 2848L DNA 6x2 in ontvangst genomen, uitgerust met een scala aan geavanceerde functies en opties om de rijervaring te verbeteren en de veiligheid te verhogen.

Deze indrukwekkende vrachtwagen is uitgerust met een luchtgeveerd chassis, inclusief een 9-tons luchtgeveerde vooras, waardoor het comfort voor de bestuurder tijdens lange ritten aanzienlijk wordt verbeterd. De Mirrorcams zorgen voor een verbeterd zicht rondom de truck.

Extra comfort

In het interieur van de Actros is geen detail over het hoofd gezien. De Solostar zithoek, met leer bekleed door Wensink Leerinbouw Emmeloord, biedt een luxueuze en comfortabele omgeving voor de chauffeur. Een geavanceerd trucksysteem zorgt voor nauwkeurige navigatie, terwijl LED-sfeerverlichting en LED-koplampen de cabine verlichten en de zichtbaarheid verbeteren.

Veiligheidssystemen

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij deze nieuwe Actros. Het voertuig is uitgerust met Active Sideguard Assist, een geavanceerd waarschuwingssysteem dat de chauffeur ondersteunt bij het voorkomen van aanrijdingen met fietsers en voetgangers in de dode hoek.

Extra opgebouwde functies

Naast deze standaardopties heeft Wensink Apeldoorn extra functionaliteiten toegevoegd om aan de specifieke behoeften van Gerrit Haverhoek Transport te voldoen. Een lampenbeugel, flitsers, breedtelampen en een verlichte Mercedes-Benz ster verbeteren de zichtbaarheid en uitstraling van de truck. En een magnetron zorgt voor extra gemak tijdens lange reizen, terwijl camera's en werklampen de veiligheid en effici├źntie tijdens het rijden verhogen.

Met deze state-of-the-art Mercedes-Benz Actros is Gerrit Haverhoek Transport klaar om de weg op te gaan met een voertuig dat comfort, veiligheid en prestaties combineert op het hoogste niveau.