mercedes-benz-sluit-zich-aan-bij-dealerglass-hero-mobiel

Mercedes-Benz sluit zich aan bij het Dealerglass-netwerk

Mercedes-Benz sluit zich aan bij het Dealerglass-netwerk

Op 1 oktober heeft Dealerglass een belangrijke mijlpaal bereikt door de Nederlandse filialen van Mercedes-Benz toe te voegen aan haar groeiende netwerk. Deze nieuwe samenwerking markeert een spannende stap voor beide partijen, waarbij ze optimaal profiteren van de voordelen die deze samenwerking met zich meebrengt. Met deze toevoeging heeft Dealerglass een aanzienlijke prestatie geleverd: bijna alle automerken in Nederland, namelijk 98%, maken nu deel uit van het Dealerglass-netwerk.

Dealerglass versterkt de multi-merk formule
Met de toevoeging van Mercedes-Benz dealers aan het Dealerglass-netwerk komt Dealerglass dichter bij het vervullen van haar missie om een volledige merkendekking te realiseren. Hierdoor groeit het aantal deelnemende merkdealers in het Dealerglass-franchisenetwerk tot meer dan 1100, waardoor een grotere groep automobilisten gemakkelijk toegang heeft tot hoogwaardige ruitschadeherstel bij hun vertrouwde merkdealer. Deze ontwikkeling onderstreept het groeiende succes van Dealerglass en de voordelen die het biedt aan zowel automerken als automobilisten in Nederland.

Dealerglass: “Wij zijn verheugd dat ook Mercedes-Benz dealers zich aansluiten. Berijders willen graag naar de eigen merkdealer voor ruitschadeherstel. De merkdealer is een vertrouwd adres, is goed bereikbaar en hij heeft de meest actuele kennis over de steeds complexere auto. Ons doel voor Dealerglass is uiteindelijk om alle merken aan te kunnen bieden. Met de aansluiting van de Mercedes-Benz dealers naderen we dit doel”