eqt-hero-mobiel

Mercedes-Benz onthult: De nieuwe EQT

Mercedes brengt de elektrische variant van de T-Klasse wel naar Nederland

Mercedes heeft dan eindelijk de EQT onthult. Dit is een elektrische variant van de T-Klasse die helaas nooit zijn entree heeft mogen maken in Nederland. De EQT word geleverd in 2 verschillende varianten, De normale EQT en de EQT Marco Polo.

Technische gegevens
Met een actieradius van 282 km en een 45kWh-accupakket is dit de ideale personenvervoerder. Voor de liefhebbers van het kamperen is er nog een Marco Polo uitvoering met een prachtig ingericht interieur kamperen de ideale bezigheid is. Verder levert de 45 kWh-accu een vermogen van 122 pk en 245 Nm koppel. Opladen van de EQT kan met een 22-kW boordlader, ook is er een mogelijkheid om te laden met een DC-lader, hiermee word laden van 10 tot 80 procent mogelijk in 38 minuten. 

Prijzen en levering
Wanneer de EQT exact geleverd kan worden is nog onbekend. Hoewel de Marco Polo versie van de EQT verwacht word in de tweede helft van 2023, is het logischer dat wij de EQT al eerder in 2023 kunnen verwachten. Wat wel zeker is is de prijs van de EQT. Mocht u interesse hebben in de EQT? Deze begint vanaf 47.753 euro.

Interesse in de EQT?

Mercedes-Benz EQT
282 km volledig elektrisch bereik
De ideale vervoerder
Vijf zitplaatsen en 551 liter bagageruimte
EQT Marco Polo
Perfect voor het kamperen

Subtiel EQ interieur

In het interieur zijn verschillende EQ logo's verwerkt, dit doet u eraan herinneren dat u met een elektrische Mercedes-Benz op pad bent. Verder zit er in de nieuwe EQT achter de twee voorste zitplaatsen nog drie duidelijk van elkaar gescheiden zitplaatsen, waar niet alleen genoeg plek is voor drie volwassenen, maar ook moeten er tot drie kinderzitjes in kwijt kunnen. U kunt uw mobiele apparaat gemakkelijk opladen met vier USB-poorten. Verder is het draadloos opladen van uw mobiele telefoon ook geen enkel probleem. 

eqt-slider-1

Bekijk de afbeeldingen om kennis te maken met de nieuwe EQT