bios-groep-kiest-elektrische-mercedes-eqs-via-wensink-hero-mobiel

BIOS-groep kiest voor de 100% elektrische Mercedes EQS via Wensink Mercedes-Benz

BIOS-groep kiest voor de 100% elektrische Mercedes EQS via Wensink Mercedes-Benz

BIOS-groep vernieuwt haar elektrische vloot op Schiphol. Ze heeft een 7-tal Mercedes EQS’en in ontvangst genomen voor haar mobiliteitsdiensten op de luchthaven. De landelijke organisatie, gespecialiseerd in het organiseren, coordineren en uitvoeren van mobiliteitsdiensten gaat voor ‘duurzaam’ en zet met de EQS, de 100% elektrische S-Klasse, de toon op het vlak van aangename mobiliteit in personenvervoer, waar klasse én comfort voor de klant centraal staan. Woensdag 21 december jl. vond de officiële aflevering plaats in Schiphol-Rijk.

Duurzame mobiliteit met klasse

René van der Veer (CEO van BIOS-groep): “Wij waren in 2014 een van de eersten in de wereld die startten met grootschalig elektrisch personenvervoer. Om ons ruim acht later te kunnen blijven onderscheiden is het nu tijd om de elektrische vloot te moderniseren en daarmee de toon te zetten. Dat doen we met de Mercedes-Benz EQS. Het is een gedistingeerde verschijning op de weg die top range kwaliteit en rijbeleving biedt voor zowel passagiers als chauffeur. Wensink Mercedes-Benz was in staat om ons op heel korte termijn de eerste 7 exemplaren van deze prachtige limousine te leveren. We kijken uit naar een langjarige samenwerking met Wensink”.

Wensink Mercedes-Benz is erg verheugd om BIOS-groep met deze 7 EQS’envan duurzame mobiliteit te voorzien. “In onze samenwerking streven wij altijd naar duurzaamheid. Met het faciliteren van deze 7 volledig elektrische EQS’en vertrouwen wij erop dat BIOS-groep, net als vele andere partijen, het unieke én duurzame karakter van elektrisch rijden, zéker ook in het luxe segment met personenvervoer, als een belevenis ervaren. En dat met een actieradius tot 731 km! Wij wensen BIOS-groep en haar klanten heel veel rijplezier!’, aldus Eduard Wolf, Business unit directeur Mercedes-Benz Cars  namens Wensink Mercedes-Benz.

bios-groep-kiest-elektrische-mercedes-eqs-via-wensink-media

BIOS-groep

BIOS-groep is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in het organiseren, coördineren en uitvoeren van mobiliteitsdiensten. Alle mobiliteitsdiensten worden met de grootste zorg uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde chauffeurs. De voertuigen waarmee wordt gereden, zijn allen comfortabel, representatief en voldoen uiteraard aan alle gestelde veiligheidseisen.

BIOS-groep is sinds haar ontstaan in 1904 actief in diverse vormen van gespecialiseerd personenvervoer. Mede dankzij haar jarenlange ervaring, is ze uitgegroeid tot een van de grotere spelers binnen de personenvervoersbranche in Nederland.

Wensink Automotive

Wensink Automotive zorgt er al ruim 35 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.300 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met meerdere merken worden zowel nieuwe als gebruikte voertuigen aangeboden. Zo ook met de Mercedes-Benz business unit, één van de grootste Mercedes-Benz dealers van het land. Wensink biedt naast verkoop en service van Mercedes-Benz een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een merkonafhankelijk eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf.

Onderschrift foto: Op de voorgrond – René van der Veer (CEO BIOS-groep) krijgt de sleutels overhandigd door Eduard Wolf (Business unit directeur Mercedes-Benz binnen Wensink) en Erik van Duivenboden (Mobilteitsadviseur Mercedes-Benz Cars binnen Wensink)