mercedes-benz-sprinter-chassiscabine-met-open-laadbak-hero-mobiel

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak

Kan aan elke eis worden aangepast
Hoe wilt u de Sprinter Chassiscabine met open laadbak rijden?

Kopen vanaf

€ 28.550

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak: Om lengte te transporteren

De Sprinter is zo veelzijdig dat u beslist de juiste uitvoering voor uw transporttaken vindt. Bovendien overtuigt het uiterlijk van de Sprinter. De nieuwe Sprinter als chassiscabine met open laadbak is met 3 carrosserielengten, standaard- of dubbelcabine en een laadvloer tot wel 9,2 m2 in een indrukwekkende variatie aan uitvoeringen leverbaar. Dankzij de talrijke uitvoeringen en uitrustingen zijn zowel rendabele instapmodellen mogelijk als uitvoeringen met een uitgebreide uitrusting.

Proefrit maken in een Sprinter Chassiscabine met open laadbak?

Interesse in een Sprinter Chassiscabine met open laadbak?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Sprinter Chassiscabine met open laadbak, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

18 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-sprinter-chasiscabine-met-open-laadbak-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een Chassiscabine met open laadbak dan is de Sprinter Chassiscabine met open laadbak een goede keuze. Wanneer u bijvoorbeeld nog niet weet wat voor chassicabine u wilt bekijk dan de Sprinter Chassiscabine.