mercedes-benz-sprinter-chassiscabine-hero-mobiel

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine

Kan vrijwel alles aan
Hoe wilt u de Sprinter Chassiscabine rijden?

Kopen vanaf

€ 26.450

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine: Zwaar werk word licht

Hij is zo veelzijdig dat u altijd de juiste variant voor uw inzet vindt, en hij ziet er zo goed uit dat hij op een positieve manier opvalt: de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter. Dankzij de diverse uitvoeringen en uitrustingen kan de Chassiscabine volledig op de transporttaken worden afgestemd. Als het primair om laadvermogen gaat, is de uitvoering met een GVW van 5500 kg de juiste keuze. De enkelcabine biedt plaats aan maximaal 3 personen en in de dubbelcabine kunnen zelfs kleine teams tot 7 personen naar de werkplek worden vervoerd. Bovendien zijn talrijke oplossingen van carrosseriebouwers in beproefde kwaliteit leverbaar om aan de speciale eisen vanuit elke branche tegemoet te komen. Om het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk te maken, zijn er voor de Sprinter als optie verschillende radio’s, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen leverbaar. 

Proefrit maken in een Sprinter Chassiscabine?

Interesse in een Sprinter Chassiscabine?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Sprinter Chassiscabine, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

18 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een veelzijdige Chassiscabine dan is de Sprinter Chassiscabine een goede keuze. Wanneer u bijvoorbeeld al weet dat u met een open laadbak wilt rijden bekijk dan de Sprinter Chassiscabine met open laadbak.