mercedes-benz-sprinter-chassiscabine-met-open-laadbak-hero-mobiel

Mercedes Sprinter Chassiscabine met open laadbak

Kan aan elke eis worden aangepast
Hoe wilt u de Sprinter Chassiscabine met open laadbak rijden?

Kopen vanaf

€ 31.544

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak: Om lengte te transporteren

De Sprinter is zo veelzijdig dat u beslist de juiste uitvoering voor uw transporttaken vindt. Bovendien overtuigt het uiterlijk van de Sprinter. De nieuwe Sprinter als chassiscabine met open laadbak is met 3 carrosserielengten, standaard- of dubbelcabine en een laadvloer tot wel 9,2 m2 in een indrukwekkende variatie aan uitvoeringen leverbaar. Dankzij de talrijke uitvoeringen en uitrustingen zijn zowel rendabele instapmodellen mogelijk als uitvoeringen met een uitgebreide uitrusting.

Proefrit maken in een Sprinter Chassiscabine met open laadbak?

Interesse in een Sprinter Chassiscabine met open laadbak?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak kopen bij Wensink

Een nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen voor uw bedrijf, waarmee u lengte kan transporteren? Dan heeft Wensink de Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak voor u. Door zijn kleine en compacte laadbak kunt u makkelijk langere voorwerpen vervoeren. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw Sprinter Chassiscabine met open laadbak, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Gebruikte Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak kopen?

Toch liever een gebruikte Sprinter Chassiscabine met open laadbak? Ook dit is mogelijk bij Wensink. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, kom langs bij Wensink en bespreek met één van onze verkopers de mogelijkheden.  

Certified Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak kopen?

Toch liever een Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak kopen met Mercedes-Benz Certified? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-sprinter-chasiscabine-met-open-laadbak-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wanneer u opzoek bent naar een Chassiscabine met open laadbak dan is de Sprinter Chassiscabine met open laadbak een goede keuze. Wanneer u bijvoorbeeld nog niet weet wat voor chassicabine u wilt bekijk dan de Sprinter Chassiscabine.