mercedes-benz-e-klasse-all-terrain-hero-mobiel

De Mercedes E-Klasse Estate All-Terrain 

Perfectie vanuit het elk oogpunt
Hoe wilt u de Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain rijden?
De E-Klasse All Terrain heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 83.914

Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain: Voor iedereen speciaal

Spontaan een kortere weg nemen in het terrein. Op landwegen, door de sneeuw en door het zand - de Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain bewijst zijn superioriteit niet alleen in het verkeer. Op het eerste gezicht is zijn doorzettingsvermogen dan ook direct duidelijk, met designhighlights zoals een grille in SUV-stijl, robuuste stylingaccessoires en grote lichtmetalen velgen. De All Terrain is er helemaal klaar voor.

Proefrit maken in een E-Klasse All Terrain?

Interesse in een E-Klasse All Terrain?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrin kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain kopen?

Wilt u rijden in alle luxe en comfort dat Mercedes-Benz kan bieden, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken waar u met uw Mercedes-Benz terecht komt? Bij Wensink is dit mogelijk. Wij hebben voor u de Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw E-Klasse All Terrain, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service.Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom E-Klasse All Terrain realiseren. U kunt de E-Klasse All Terrain al rijden vanaf €80.557. 

Gebruikte Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain kopen? 

Toch liever op zoek naar een E-Klasse All Terrain Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. 

Certified Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain kopen?

Op zoek naar een Gebruikte E-Klasse Limousine met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz E-Klasse Estate All-Terrain zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-e-klasse-all-terrain-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Als u opzoek bent naar een Mercedes-Benz Estate dan is de E-Klasse Estate All-Terrain een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een Limousine dan kan de C-Klasse Limousine wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u