mercedes-benz-c-coupe-hero-mobiel

Mercedes C-Klasse Coupé

Dynamiek is een instelling.
Hoe wilt u de Mercedes-Benz C-Klasse Coupé rijden?
De C-Klasse Coupé heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 56.147

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé: De weergave van de toekomst.

Met een onweerstaanbaar uiterlijk verovert de Mercedes-Benz C-Klasse Coupé moeiteloos het straatbeeld en staat altijd in het middelpunt. Bent u op zoek naar vrijheid en ongebondenheid? Dan bent u ongetwijfeld direct gecharmeerd van het optionele panoramadak dat, dankzij het grote oppervlak, meer zicht naar boven biedt en voor een onvervalst open-air gevoel in het interieur zorgt. Voor individuele wensen voor een interieur op maat is overigens alle ruimte bij de C-Klasse Coupé. Met onze optionele uitrustingspakketten kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen.

Proefrit maken in een C-Klasse Coupé?

Interesse in een C-Klasse Coupé?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé uitvoeringen

Een Mercedes-Benz C-Klasse Coupé kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé kopen?

Een onweerstaanbare afwerking en voorzien van alle luxe. De Mercedes-Benz C-Klasse Coupé. Bij Wensink is dit mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw C-Klasse Coupé, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service.  Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom C-Klasse Coupé realiseren.

Gebruikte Mercedes-Benz C-Klasse Coupé kopen? 

Toch liever op zoek naar een C-Klasse Coupé Occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. 
 

Certified Mercedes-Benz C-Klasse Coupé kopen?

Op zoek naar een Gebruikte C-Klasse Coupé met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz C-Klasse Coupé

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz C-Klasse Coupé. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz C-Klasse Coupé leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Coupé leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz C-Klasse Coupé. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz C-Klasse Coupé zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-c-klasse-coupe-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Als u opzoek bent naar een Mercedes-Benz Coupé dan is de C-Klasse Coupé een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een estate dan kan de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u!