super-lease-deals-mercedes-benz-eqa-hero-mobiel

Profiteer op de Mercedes-Benz EQA met de Super Lease Deals

Het zijn de Super Lease Deals bij Wensink! Met de Wensink Super Lease Deals profiteert u zakelijk van een scherp all-in bedrag per maand op geselecteerde elektrische modellen in combinatie met de hoge services van Wensink. 

Neem bijvoorbeeld de Mercedes-Benz EQA Business Solution AMG. Hiermee heeft u alle voordelen van een Mercedes-Benz in combinatie met de services van Wensink. U weet te allen tijde waar u aan toe bent, u betaalt een namelijk een vast bedrag per maand. Altijd helder en inzichtelijk. Daarnaast nemen we alle onderhoud voor u uit handen! 

super-lease-deals-mercedes-benz-eqa-business-solution-amg

Mercedes-Benz EQA Business Solution AMG

De Mercedes-Benz EQA Business Solution AMG; in het compacte segment hét toonbeeld van elektrisch rijden. Ontdek de 100% elektrische EQA voorzien van een ruim uitrustingsniveau in een compacte, atletische vormgeving. Onovertroffen veiligheidssystemen en comfortuitrustingen bezorgen u samen met het vooruitstrevende MBUX infotainmentsysteem een bijzonder aangename rijbeleving.

U rijdt de Mercedes-Benz EQA Business Solution AMG al vanaf € 659,- per maand!

Voordelen van een elektrische auto

De bekende voordelen van het elektrische rijden beginnen uiteraard bij een schoner milieu vanwege het feit dat een elektrische auto geen schadelijke gassen zoals stikstof en CO2-uitstoot kent. Daarnaast is een elektrische auto ook aanzienlijk stiller dan een reguliere brandstofauto.

De voordelen die wellicht meer tot de verbeelding spreken en interessant zijn voor u om de overstap naar elektrische mobiliteit te maken zijn hieronder nader beschreven:

  • Elektriciteit is tot wel 50% voordeliger dan benzine, LPG en diesel
  • Altijd een volle ‘tank’ wanneer u van huis gaat
  • Rijden op uw zelf opgewekte energie door zonnepanelen
  • Tot 2025 geen motorrijtuigenbelasting
  • Lagere kosten aan onderhoud

Wensink laadoplossingen

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Wanneer u een elektrische auto leaset, dan wilt u daar een passende laadoplossing bij. Wensink helpt u graag met alle mogelijke laadoplossingen van laadpalen tot en met een Europese Wensink Laadpas. Wel zo aangenaam!

Laadpalen en oplossingen voor thuis

Wensink laadpas; voor het laden bij publieke laadpalen

Elektrisch model uit voorraad rijden?

Neem contact met ons op

Uw persoonlijke gegevens

* Leasetarief op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.