mercedes-benz-truck-accessoires-hero-mobiel

Truck Accessoires

Accessoires

Actros, Atego, Arocs: wij hebben originele accessoires op maat met de in de praktijk beproefde kwaliteit van Mercedes-Benz, afgestemd op uw vele uiteenlopende wensen. Talloze speciale opties kunnen heel eenvoudig en tegen aantrekkelijke condities achteraf worden ingebouwd: Profiteer nu ook van de tijdelijke actie voor een achterzicht camera voor € 1.095,- inclusief montage excl. btw BTW! 

Sideguard Assist

Achteraf inbouwen van de Sideguard Assist? Dat kan nu op de Actros, Antos, Arocs en Econic vanaf productie 2017. Veilige werken in kritieke situaties met beperkt zicht.

Van€ 2.561,-  incl. montage excl. btw
Nu voor€1.695,- incl. montage excl. btw
mercedes-benz-truck-accessoires-slider-6
mercedes-benz-truck-accessoires-slider-5

LED-koplampen en LED-achterlichten

Word nu nog beter gezien en krijg een onmiskenbare uitstraling door de standaard verlichting op de Actros MP5 om te bouwen naar Led-verlichting met lange levensduur en betere lichtopbrengst. 

Vanaf€ 648.- incl. montage excl. btw

Windgeleiders voor de zijruiten

De aerodynamisch geoptimaliseerde, getinte of transparante set voor de chauffeurs- en bijrijderszijde zorgt ervoor dat er met open ruiten kan worden gereden zonder dat het gaat tochten.

Vanaf€ 163,-  incl. montage excl. btw
mercedes-benz-truck-accessoires-slider-4
mercedes-benz-truck-accessoires-slider-3

Standairco

Standairco op je truck? Dat kunnen wij bij Wensink monteren en laten spuiten in de juiste kleur. En vanaf 1 juli 2021 is er afgesproken in de nieuwe CAO Beroepsgoederenvervoer dat alle vrachtwagens verplicht een standkachel en standairco krijgen. 

Vanaf € 2.150,- incl. montage- en spuitkosten excl. btw.

Koelkast inbouw

Het achteraf inbouwen van een koelkast voor de Mercedes-Benz Actros / Arocs behoort bij Wensink tot de mogelijkheden. Dit kan zowel onder het bed als op de motortunnel (MT 320 en MT 170). Vraag naar de mogelijkheden en een offerte op maat. 

Vanaf € 1.100,- incl. montage excl. btw 
mercedes-benz-truck-accessoires-slider-2
mercedes-benz-truck-accessoires-slider-1

Mercedes-Benz verstralers in zonneklep

Voor een krachtige look is het mogelijk om een originele Mercedes-Benz zonneklep met verstralers te monteren, ook wel te zien op special editions zoals de edition one.

BigSpace + GigaSpace vanaf € 1.480,- euro incl. montage excl. btw 

StreamSpace vanaf € 1.505,- euro incl. montage excl. btw

Vul uw gegevens in

Ik wil *