wensink-stay-cool-this-summer-taxatie-hero-mobiel

Stay Cool This Summer: rij weg in de auto van uw dromen!

De zomer en de zomervakantie zijn begonnen. Tijd om te ontspannen én om er weer op uit te gaan. Tevens de tijd om het hoofd cool te houden en u te oriënteren op een nieuwe auto. Een auto met klasse en één waarmee u aangenaam de zomer doorgaat… Stay cool this summer bij Wensink, vind de occasion van uw dromen en rij direct weg!

Mercedes-Benz Certified

Wij bieden diverse mooie occasions van het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified. Auto’s met weinig kilometers en ook nog eens met aangenaam veel (zomer)voordeel? Denk daarbij aan o.a. de E-Klasse Estate of Limousine, de GLE Coupé en GLC Coupé. Of kiest u toch gewoon voor de A-Klasse, B-Klasse of CLA? Wensink biedt u een zeer ruime voorraad en altijd scherp geprijsd! Wij bieden u bij aankoop van uw nieuwe auto diverse aantrekkelijke serviceabonnementen. Zo bent u voor een vast, laag bedrag per maand zorgeloos onderweg en voorzien van periodiek onderhoud.

wensink-stay-cool-this-summer-certified

Ontdek onze voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

18 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Wij zijn op zoek naar uw auto! 

Wilt u weten wat uw huidige auto waard is en wat u moet bijbetalen bij de aanschaf van een nieuwe? Dan bent u bij Wensink aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar uw auto, taxeren hem direct en maken voor u de béste deal!

Het inruilen van een auto kan altijd een spannend proces zijn, zeker als u nog niet helemaal zeker weet wat de huidige waarde is van uw auto. Bij Wensink begrijpen wij dat u zich wellicht eerst wil oriënteren op wat de waarde is van uw auto om daarna een passende auto te kiezen die binnen uw budget past. 

Om een mogelijke drempel bij u weg te nemen kan u bij Wensink eenvoudig online de indicatieve taxatiewaarde laten bepalen van uw auto. Wilt u de échte definitieve waarde weten? Dan bent u van harte welkom bij één van onze vestigingen waar uw auto persoonlijk wordt getaxeerd door een gespecialiseerde verkoper of inkoper.

beste-waarde-voor-uw-mercedes-benz

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Uw taxatiewaarde
aanvragen

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Nog maar 1 stap hierna!

wensink-aangenaam-de-zomer-door-leadimage

Ga samen met Wensink aangenaam de zomer door

De zomer is officieel van start gegaan, is uw auto al klaar om de zomer met de hogere temperaturen te trotseren? Het is verstandig om uw personenauto of bedrijfswagen te laten controleren. U wilt uiteraard niet voor verrassingen komen te staan, zeker niet als het aankomt op uw airco. Wij helpen u graag aangenaam de zomer door.

* Deze actieperiode is geldig tot en met 30 augustus 2022 en is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw verkoopadviseur naar de actuele voorraad en voorwaarden.