mercedes-benz-lease-hero-mobiel

Private lease 
Autorijden zónder zorgen.

Mercedes-Benz Private Lease

Met private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz. Een auto die u volledig volgens uw wensen configureert, maar waar u géén spaargeld aan hoeft te besteden. U weet precies wat uw Mercedes-Benz maandelijks kost. In het leasetarief zijn meer dan 10 autoservices inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud en reparatie, pechhulp en wegenbelasting. U betaalt zelf alleen de brandstof en eventuele kosten als verkeersboetes, wij zorgen dat alles voor het rijden met uw Mercedes-Benz zorgeloos geregeld is. 

Kom naar onze showroom en laat u adviseren en overtuigen. Vraag uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden!

Ontdek de Private Lease modellen

Eerst uw huidige auto verkopen?

Heeft u de keuze al gemaakt wat uw nieuwe auto wordt, maar wilt u liever eerst uw huidige auto verkopen? Laat uw huidige auto vrijblijvend taxeren en ruil uw auto eenvoudig en zonder gedoe in bij Wensink. Wel zo aangenaam!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Uw taxatiewaarde
aanvragen

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Nog maar 1 stap hierna!

Neem contact met ons op

Lease gegevens
Gewenste startdatum

Uw persoonlijke gegevens

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Prijs op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.
Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn incl. BTW. Getoond model kan afwijken van de te kiezen uitvoeringen. Meerkilometers min. € 0,06 en max. € 0,15. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.