wensink-mercedes-benz-on-the-road-deals-hero-mobiel

‘On The Road Deals’ bij Wensink!

Rij dit jaar nog zeer voordelig weg in uw nieuwe bedrijfswagen! 
Bespaar vele duizenden euro’s!

Ook dit bijzondere jaar zijn we vol in bedrijf. En op het vlak van mobiliteit verwachten wij dat we met z’n allen zorgeloos onderweg zijn voor klus of business. Het is tevens de tijd om u te oriënteren op een nieuwe bedrijfswagen, waarbij u niet afhankelijk bent van levertijd en dus direct kunt rijden!

Zeker nu komend jaar de BPM-vrijstelling op nieuwe bedrijfswagens vervalt, is het dit jaar zeer aantrekkelijk om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen. Bespaar vele duizenden euro’s en rij weg in uw nieuwe bedrijfswagen! 

Wensink biedt u een ruim aanbod aansprekende Mercedes-modellen op voorraad, waarbij er dus géén levertijd is. Denk daarbij aan een Citan, Vito of Sprint én de elektrische range van Mercedes-Benz: de eCitan, eVito en eSprinter! Waar andere bedrijfswagenmerken te maken hebben met leveringsproblemen, is dit uw kans om een ‘On The Road Deal’ te maken bij Wensink. Rij weg in een nieuwe Citan, Vito of Sprinter of de 100% elektrische varianten!

Dit jaar nog voordelig rijden!

De BPM-vrijstelling voor ondernemers die een nieuwe bestelauto kopen verdwijnt per 1 januari 2025. De afschaffing van deze grijskentekenregeling is aangekondigd op Prinsjesdag door het kabinet en definitief akkoord gegeven door Eerste en Tweede Kamer middels het Belastingplan 2023.

Als Mercedes-Benz-dealer informeren wij u graag tijdig over deze wijzigingen en adviseren u tevens over de inperking van de gevolgen van deze BPM-afschaffing voor uw onderneming. Lees hier meer over de beëindiging van de BPM-regeling voor ondernemers of neem direct contact met ons op voor advies op maat bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen! Dit is uw moment om echt vele duizenden euro’s te besparen!

Wist u dat?

  • De eCitan is uitgeroepen tot Bestelwagen van het Jaar 2024?!
  • Wij een extra premie van € 1.000,- bieden op deze 100% elektrische eCitan?!
  • eVito Gesloten Bestelwagen een maximale actieradius tot 288 kilometer heeft?!
  • Er een extra voordeel van € 4.000,- is op de eVito Gesloten Bestelwagen?!
  • U ook een tijdelijke bonus van  € 4.000,- heeft op de eVito Tourer?!
Kies voor Mercedes-Benz Certified
Een gebruikte bedrijfswagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe! Direct leverbaar = Direct rijden

Gaat u niet voor een nieuwe bedrijfswagen, maar een gebruikte. En wel één met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Gecheckt op alle punten, tot 24 maanden garantie en dus dealeronderhouden? Kies dan voor Mercedes-Benz Certified. Kies voor een Citan, Vito of Sprinter.

Wij bieden u bij aankoop van uw ‘nieuwe’ Certified bedrijfswagen aantrekkelijke serviceabonnementen. Zo bent u voor een vast, laag bedrag per maand zorgeloos onderweg en voorzien van periodiek onderhoud. Maak nu uw ‘On The Road Deal’.

mercedes-benz-vans-certified

* Deze actieperiode is geldig tot en met 29 februari en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Getoonde tarieven zijn exclusief BTW.  Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.

1 Getoonde tarieven zijn op basis van Full Operational lease excl. btw, 72 maanden en 10.000 km per en exclusief BTW.
2 Getoonde tarieven zijn op basis van Full Operational lease excl. btw, 60 maanden en 10.000 km per en exclusief BTW.