wensink-mercedes-benz-luxury-deals-hero-mobiel

Wensink Luxury Deals

Profiteer van ons ruime, scherp geprijsde aanbod en rij snel weg in uw droomauto!

Ook dit jaar kiest u voor luxe en comfort. En qua mobiliteit biedt Mercedes-Benz u die kwaliteit die u zoekt. Wensink zet u tijdens de ‘Luxury Deals’ een scala aan nieuwe én gebruikte Mercedes-Benz modellen in ‘the spotlights’. Allen voor u geregistreerd én op voorraad. Dat is dus snel rijden…!

Denk aan een A-Klasse, CLA, C-Klasse, E-Klasse of GLC. Maar ook de 100% elektrische EQA, EQB en EQE. Stuk voor stuk zéér scherp geprijsd, rijk uitgerust én voorzien van mooie extra’s en accessoires!

Daarnaast bieden wij u aantrekkelijke private en zakelijke lease tarieven! Wees welkom in onze showrooms en maak uw Luxury Deal met aangenaam voordeel!

Wensink biedt u tijdens de Luxury Deals:

  • Ruim aanbod speciaal voor u geregistreerde auto’s = Snel rijden!
  • Alle modellen zeer scherp geprijsd!
  • Rijk uitgeruste auto’s!
  • Scherpe inruilprijs op uw huidige auto!
  • Profiteer ook van de aantrekkelijke lease tarieven!
  • Vraag naar de interessante financieringsmogelijkheden!
  • Zorgeloos op pad met aantrekkelijke serviceabonnementen!
  • Onderhoud voor een vast laag bedrag per maand inbegrepen!

Bekijk hier onze ruime voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

mercedes-star-edition-leadimage

De A-Klasse Star Edition

Stap in de wereld van ultieme luxe en slimme functionaliteit met de A-Klasse Hatchback Star Edition. Met onze Star Edition tillen we autorijden naar een hoger niveau, en dat alles voor een prijs die even indrukwekkend is als de rit zelf.

Met een prijs vanaf slechts € 40.962, geeft de A-Klasse Star Edition je toegang tot een ongekend niveau van comfort en technologie. Ook is de A-Klasse Star Edition beschikbaar als A 250e Plug-in Hybrid, voor een meerprijs van slechts € 2.543.

Kies voor Mercedes-Benz Certified
Vind de occasion van uw dromen. Direct leverbaar = Direct rijden

Ook biedt Wensink tijdens de Luxury Deals diverse mooie occasions van het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified. 
Auto’s met weinig kilometers en ook nog eens scherp geprijsd? Denk daarbij aan o.a. de E-Klasse Estate of Limousine, de GLA en GLC Coupé. Of kiest u toch gewoon voor de A-Klasse, B-Klasse of CLA? Wij bieden u bij aankoop van uw ‘nieuwe’ auto diverse aantrekkelijke serviceabonnementen. Zo bent u voor een vast, laag bedrag per maand zorgeloos onderweg en voorzien van periodiek onderhoud.

wensink-mercedes-benz-eindejaars-deals-certified

* Deze actieperiode is geldig tot en met 29 februari en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.

1 Getoonde tarieven zijn op basis van Full Operational lease excl. btw, 60 maanden en 10.000 km per jaar. Bijtelling o.b.v. belastbaar inkomen tot € 68.507 en belastingpercentage van 37,10%. Dit betreft een indicatieve berekening waar geen rechten aan ontleend kunnen worden.