wensink-electric-days-hero-mobiel

Electric Days

Profiteer van de elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagens vanaf € 555,- pmnd*

✓ Vast maandbedrag
✓ incl. verzekering, belastingen, en regulier onderhoud
✓ Prijs inclusief SEBA en Mia\Vamil

Emissievrij ondernemen vanaf € 555,- p/mnd* 

Maak kennis met de elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagens en ervaar de toekomst van efficiëntie en duurzaamheid. Tijdelijk vanaf slechts € 553,- excl. btw per maand. Profiteer van de voordelen van deze indrukwekkende 100% elektrische bestelwagens. 

Prijs is inclusief
✓ SEBA
✓ MIA/VAMIL

Elektrische Mercedes-Benz voorraad

nieuwe-citan-actie-hero-mobile

Profiteer nu van extra voordelen bij aanschaf van een elektrische bedrijfswagen!

SEBA-subsidie: €5.000,-

Als ondernemer kunt u vanaf 23 april 2024 weer subsidie aanvragen voor nieuwe elektrische bedrijfswagens (koop en lease). 

Het subsidiebedrag is maximaal € 5.000 per bedrijfsauto. Als middelgrote en grote ondernemer ontvangt u met deze regeling 10% van de netto catalogusprijs bij een voertuigcategorie N1. Deze prijs is exclusief btw, inclusief bpm en opties die de fabrikant of importeur aanbracht voor het kenteken is afgegeven. Bij een voertuigcategorie N2 tot een maximum gewicht van 4.250 kilo ontvangt u 10% van de verkoopprijs zonder btw.

Voor kleine ondernemingen en non-profitinstellingen is het subsidiepercentage 12%.

Milieu-investeringsaftrek (MIA) &
Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL)

Voor ondernemers die een elektrisch voertuig aanschaffen is het mogelijk om middels de milieu-investeringsaftrek (MIA) uw fiscale winst te verlagen. Deze aftrek kan oplopen tot 45%

Met de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) kunt u de investering van uw elektrische bedrijfsauto op een willekeurig moment afschrijven. Deze afschrijving is tot 75%. Dit houdt in dat deze afschrijving ervoor kan zorgen dat de fiscale winst sneller verminderd.

Combineer de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) met de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA).  

"Het was een heel aangenaam aankoopproces bij Wensink. Er is veel kennis over de bedrijfswagens en ze nemen alle tijd om je goed te informeren."

Nico Mulders, 28-02-2024

mercedes-benz-ecitan-zakelijk-lease-klantenvertellen

Waarom kiezen voor een elektrische bedrijfswagen? 

  • 🌟Stijlvol interieur: Geniet van een verlicht interieur en laadruimte dankzij de geavanceerde led-verlichting, terwijl het MB-audiosysteem met DAB+ uw rijervaring naar een hoger niveau tilt.
  • 🌐 Grote laadruimte: Enorm veel laadruimte, waardoor uw ladingen met gemak kunnen worden vervoerd.
  • 💼 Fiscale voordelen: Als eigenaar van een elektrische bestelwagen heeft u altijd toegang tot zero-emissiezones (ZE-zones), waardoor u milieubewust en zonder beperkingen kunt rijden.

De voordelen van Zakelijk Lease

Het zakelijk leasen van een auto wordt steeds populairder, zeker aangezien de meeste zorgen volledig uit handen worden genomen zoals autoverzekering en onderhoud. Uiteraard heeft u extra voordelen wanneer u via Wensink Lease & Services particulier een auto leaset:

  • Eén vast aanspreekpunt;
  • Mogelijkheid tot het onderbrengen van uw wagenpark bij Wensink;
  • Bij onderhoud en schade monteert Wensink altijd originele onderdelen 
  • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over onderhoud, APK, reparaties, afleverkosten of een verzekering;
  • U krijgt vervangend vervoer bij onderhoud langer dan 24 uur;
  • Houderschapsbelasting (wegenbelasting) is inbegrepen;
mercedes-benz-ecitan-zakelijk-lease-services

Getoonde tarieven zijn op basis van Full Operational lease excl. btw, 72 maanden en 10.000 km per jaar en inclusief SEBA-subsidie en MIA\Vamil. Bijtelling o.b.v. belastbaar inkomen tot € 68.507 en belastingpercentage van 37,10%. Dit betreft een indicatieve berekening waar geen rechten aan ontleend kunnen worden. 

* Deze actieperiode is geldig tot en met 30 juni 2024 en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.