bent-u-eready-hero-mobiel

Bent u eReady?

100% elektrisch. 100% in charge

Bent u #eReady?

Bent u weer back in business? De zomervakantie zit er inmiddels op. Uitgerust en vol goede moed en frisse ideeën. Ook stilgestaan bij het verduurzamen van uw bedrijfswagen of wagenpark?

Of u nu pakketten, zware bouwmaterialen of personen vervoert. Met het eerste volledige elektrische bedrijfswagen gamma, is er nu voor iedere ondernemer een elektrische bedrijfswagen naar wens. 100% elektrische en zonder CO-uitstoot, waardoor u welkom bent binnen én buiten de stad. De Mercedes-Benz eVans laten zien dat lokaal emissievrij rijden, overtuigende prestaties, comfort en lage bedrijfskosten perfect kunnen worden gecombineerd. Altijd 100% in controle en altijd met het oog op morgen.

Voordelen elektrisch rijden:

  • Efficiënt rijden
  • Lagere bedrijfskosten
  • Toekomstbestendig
  • Duurzaam ondernemen
  • Tot € 5.000,- subsidie
  • Diverse investeringsaftrekmogelijkheden
  • Tot 2025 geen motorrijtuigenbelasting

Ontdek onze eVans modellen

Wensink heeft met de Mercedes-Benz eVans een volledig gamma aan elektrische bedrijfswagens, bekijk hieronder de eVans modellen:

Kies de Wensink Green ALL-IN Lease Deal die bij u past

Een nieuwe auto elektrische met laadvoorziening in een keer leasen. Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Wanneer u een elektrische auto leaset, dan wilt u daar een passende laadoplossing bij. Wensink helpt u graag met het all-in pakket, een nieuwe elektrische auto met een laadvoorziening op maat met een zeer scherp leasetarief. En natuurlijk passend advies voor uw mobiliteitswensen. Een uniek aanbod waarbij u direct volledig ontzorgt met alles wat nodig is om elektrisch te rijden en kan profiteren van slechts 12% bijtelling. Wel zo aangenaam! 

De voordelen van Wensink Green ALL-IN Lease Deal

Elektrische auto naar keuze 
Laadpunt
Installatie van laadpunt
Twee laadpassen
Smart charging abonnement
12% bijtelling
En dat met een zeer scherpleasetarief

Wij werken met een volledig installatiepakket voor uw laadpunt. Wanneer u hiervoor kiest, regelen wij in samenwerking met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, in combinatie met twee Wensink laadpassen. Lees meer over onze complete laadoplossing.

Nu tijdelijk 0% rente op een eVito en eSprinter Gesloten Bestelwagen1

Kiest u ervoor om een nieuwe eVito Gesloten Bestelwagen of een eSprinter Gesloten Bestelwagen te leasen, dan profiteert u nu tijdelijk van 0% rente met een looptijd van maximaal 36 maanden**. Hierdoor rijdt u de eVito vanaf € 609 per maand en de eSprinter vanaf € 759 per maand. 100% elektrisch, 0% rente. Dankzij de 0% rente kunt u deze elektrische bestelwagen drie jaar lang voordelig uitproberen. U betaalt alleen de afbetaling. Na drie jaar kunt u uw eVito Gesloten Bestelwagen bijvoorbeeld inruilen voor een nieuwer model.

Wilt u liever een lager maandbedrag? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

* Prijzen op basis van een looptijd 60 maanden, 10.000 km per jaar.
** Stroomverbruik in kWh/100 km: 27,0 ; CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0. De waarden voor het stroomverbruik en de actieradius zijn voorlopig en voor het certificatieproces vastgesteld door de technische dienst conform UN/ECE-regeling nr. 101. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met ambtelijke waarden zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de fabriekswaarden en ambtelijke waarden zijn mogelijk.
1 Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Actie alleen geldig op eSprinter Gesloten Bestelwagen en eVito Gesloten Bestelwagen met motorcode ME0. 0% rente op de eVito Gesloten Bestelwagen en de eSprinter, met een looptijd van maximaal 36 maanden, gebaseerd op Netto Financiële Lease. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer.