wensink-aangenaam-de-zomer-door-hero-mobiel

Aangenaam de zomer door

Kom niet voor verrassingen te staan en ga voorbereid de zomer door!

Maak uw auto klaar voor de zomer bij Wensink

De zomer is officieel van start gegaan, is uw auto klaar om de zomer met de hogere temperaturen te trotseren? Het is verstandig om uw personenauto of bedrijfswagen te laten controleren. Of u nu een reis naar het buitenland plant of een spannende roadtrip onderneemt, één ding staat vast: u wilt zonder zorgen op uw bestemming aankomen. Daarom is het essentieel om ervoor te zorgen dat uw auto net zo klaar is voor de vakantie als u. Wij helpen u graag aangenaam de zomer door.

Is uw (bedrijfs)auto klaar voor de zomer?

Bij Wensink begrijpen we het belang van veiligheid en gemoedsrust tijdens uw reis. Daarom bieden we u onze voertuigcheck aan. Met deze grondige controle controleren we alle belangrijke punten van uw voertuig, zodat u met een gerust hart de weg op kunt gaan. En het beste van alles? Deze check is al beschikbaar vanaf slechts € 49,-*.

Waarom kiezen voor onze voertuigcheck? Ten eerste garandeert het u een veilige en betrouwbare rit. Onze ervaren technici inspecteren uw auto op cruciale aspecten, zoals o.a. remmen, banden, verlichting en vloeistofniveaus, om er zeker van te zijn dat alles in optimale staat verkeert. Bovendien ontvangt u na afloop een gedetailleerd rapport waarin eventuele bevindingen en aanbevelingen worden vermeld.

Wacht niet tot het laatste moment om uw auto vakantieklaar te maken. Voorkom verrassingen onderweg en verzeker uzelf van een ontspannen en zorgeloze reis met onze voertuigcheck. Maak vandaag nog een afspraak en ga vol vertrouwen de zomer tegemoet!

Eenvoudig online uw werkplaatsafspraak plannen?

Goed voorbereid met uw auto de zomer door

* Deze actieperiode is geldig tot en met 23 september 2023 en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Prijs is vanaf € 49,- en kan variëren afhankelijk van het merk voertuig. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.