wensink-voorraad-voordeel-mercedes-benz-hero-mobile

Rij weg in uw nieuwe droom auto met duizenden euro's voordeel!

Bent u op zoek naar uw nieuwe droomauto? Kiest u voor kwaliteit en comfort op het vlak van autorijden en ook nog eens een personenwagen die scherp is geprijsd?
Dan bent u bij Wensink aan het juiste adres. Wij bieden u nu een ruim aanbod personenwagens aan met oplopend voordeel tot maar liefst € 5.750,-!

Bewonder onze ruime voorraad online én in één van onze showrooms. Vind u nieuwe droomauto, maak uw deal op uw auto naar keuze én profiteer van vele duizenden euro’s voordeel!

Bekijk onze uitgelichte Voorraad Voordeel modellen

Reserveer uw auto voordat de korting verloopt!

Vind de occasion van uw dromen. Direct leverbaar = Direct rijden

Kies voor Mercedes-Benz Certified. Profiteer tijdelijk van gegarandeerd €1.250,- voordeel*!

Ook biedt Wensink diverse mooie occasions van het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified.

Auto’s met weinig kilometers en ook nog eens scherp geprijsd? Denk daarbij aan o.a. de E-Klasse Estate of Limousine, de GLA en GLC Coupé. Of kiest u toch gewoon voor de A-Klasse, B-Klasse of CLA? Wij bieden u bij aankoop van uw ‘nieuwe’ auto diverse aantrekkelijke serviceabonnementen. Zo bent u voor een vast, laag bedrag per maand zorgeloos onderweg en voorzien van periodiek onderhoud.
 

wensink-luxury-deals-certified

*Voordeel wordt geboden op inruilpremie op uw huidige auto of minimaal anderhalf jaar gratis onderhoud bij het afsluiten van een service abonnement.