wagenparkbeheer-hero-mobiel

Wagenparkbeheer

Wij nemen graag uw zorgen uit handen

Wagenparkbeheer bij Wensink Lease

Uw wagenpark is uw eigendom en daar heeft u goede redenen voor. U wilt bijvoorbeeld flexibel zijn. En niet afhankelijk van een leasemaatschappij die zaken voor u bepaalt.

Wagenparkbeheer is niet uw kernactiviteit. U heeft niet de tijd en systemen om dit op de meest efficiënte wijze uit te voeren. U mist bijvoorbeeld de expertise om de kosten van reparatie en onderhoud te beoordelen. En misschien mist u informatie waarmee u kunt sturen op kosten, zoals brandstofverbruik, schadelast en verkoopopbrengst.

Wensink Lease & Services brengt uw organisatie in beweging. We geven advies, zodat u uw wagenpark effectief benut. En grip houdt op de mobiliteitskosten. Van auto's tot trucks, bij Wensink Lease kunt u uw gehele wagenpark onderbrengen. We verzorgen de volledige administratie. 

Wagenparkbeheer uit handen geven

Wensink Lease & Services beheert met liefde voor het vak 14.000 voertuigen (personenauto’s, bedrijfswagens, trucks en trailers). We kunnen op dezelfde efficiënte manier ook voor uw wagenpark zorgen. 

U betaalt de werkelijke kosten en een vergoeding voor het beheer. Per saldo levert dit u minder zorgen, meer grip en lagere kosten op.

  • U blijft eigenaar van het wagenpark
  • U maakt gebruik van onze kennis en expertise
  • U bespaart tijd en kosten met onze hulp
  • Uw voertuigen zetten we optimaal in
  • U heeft inzage in de financiële risico’s

Voordelen van wagenparkbeheer

U betaalt de werkelijke kosten en een vergoeding voor het beheer. Per saldo levert dit u minder zorgen, meer grip en lagere kosten op.

  • U blijft eigenaar van het wagenpark
  • U maakt gebruik van onze kennis en expertise
  • Wij helpen u met het besparken van tijd en kosten
  • Wij zorgen voor optimale inzet van uw vloot
  • Wij zorgen voor inzage in de financiële risico’s

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

Administratie laten doen

Wensink Lease beoordeelt en betaalt alle facturen. We zorgen voor uw wagenpark op dezelfde manier waarop we ons eigen wagenpark beheren. Alle facturen worden door Wensink Lease gecontroleerd en betaald; van de houderschapsbelasting, bekeuringen en reparaties, tot onderhoud en banden. Als een auto wordt aangeboden voor reparatie of onderhoud, vraagt de garage eerst toestemming aan Wensink Lease om de werkzaamheden uit te voeren. Wij hebben de expertise en vakkennis om de kosten te beoordelen op onderdelenprijs, uurtarief, reparatietijd, garantie en coulance. Periodiek verrekenen wij de gefactureerde voorschotten naar de werkelijke kosten. 

Advies over kostenbesparingen

Via een online dashboard ziet u de belangrijkste zaken van uw wagenpark. Zo kunt u sturen op kosten. U krijgt een excessenrapportage met afwijkingen op jaarkilometrage, brandstof, reparatie & onderhoud, bekeuringen, verbruik, schadelast en CO2. Met de servicerapportage informeren we u op tijd over APK datums en servicebeurten. De rapportage geeft u inzicht in de gevolgen van het rijgedrag van uw chauffeurs. Samen kunnen we hier invloed op uitoefenen, om zo de kosten te verlagen. In de financiële rapportage ziet u de trends en ontwikkelingen van de kosten per onderdeel.