lease-services-fietslease-hero-dealer-mobiel

Fietslease dealers

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Fietslease: Altijd een dealer bij u in de buurt

Met Fietslease via Wensink is er altijd een dealer in uw omgeving. Wel zo aangenaam! Bekijk hieronder het dichtstbijzijnde verkooppunt.

lease-services-fietslease-slider-1

Meld uw bedrijf aan

Wensink Lease heeft een divers aanbod elektrische fietsen. Zo kunt u een keuze maken uit o.a. stads-, afstand-, gezinsfietsen maar ook speed pedelecs (45 km/u) voor de grote afstanden. In uw leaseprijs gebaseerd op 36 maanden zijn standaard verzekering, onderhoud (inclusief accugarantie) en pechhulp inbegrepen.

Meld uw bedrijf aan

Bereken uw voordeel

U kunt via Wensink Lease elke fiets leasen die u maar wenst. Of het nu gaat om een E-Bike, een Elektrische Bakfiets, een Speed pedelec of een Racefiets, de mogelijkheden zijn er! Maar was is nu uw voordeel ten opzichte van het kopen van uw fiets? Maak gebruik van de calculator en ontdek uw persoonlijk voordeel, helder en overzichtelijk.

Wensink-Lease-Fiets-Lease-Calculator

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het leasen van een fiets veel vragen kan opleveren. Vragen omtrent bestellen, afleveren, onderhoud en verzekeringen. We hebben deze vragen én antwoorden voor u op een rijtje gezet. Wel zo aangenaam.