hero-kia-auto-abonnement-mobile

Auto abonnement

 

Wat is een auto abonnement?

Het gebruik van abonnementen is al tijden enorm populair. Autorijden via abonnementen wordt steeds populairder. Het idee van ''gebruik in plaats van bezit'' is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het verkrijgen van muziek, films en games via streamingplatforms is immers al normaal geworden. 

Waarom zou je dat ook niet doen met je auto? Geen last van eigendomsverplichting. Met een auto abonnement hoef je je geen zorgen te maken over belastingen, verzekeringen en onderhoud. Je rijdt altijd de nieuwste auto's voor een vast bedrag per maand en volledig flexibel.

kia-flex-slider-4

Kia Flex maakt dit mogelijk!

Kia Flex maakt dit mogelijk: onbeperkte mobiliteit met maximale flexibiliteit, inclusief de kosten. Je hebt de keuze uit krachtige, efficiënte motoren, eersteklas infotainmentfuncties en superieure designs, allemaal voor een vast all-in maandbedrag. Er zijn geen extra kosten zoals aanbetaling, slottermijn of andere onverwachte uitgaven. En aan het einde van je Kia Flex Auto abonnement kun je ervoor kiezen om het abonnement op te zeggen, te verlengen of direct je volgende Kia te boeken.

Je hoeft geen opzegtermijn in de gaten te houden. Als je niets doet, wordt je contract automatisch met een maand verlengd aan het einde van de looptijd, maar niet langer dan tot een totaal van 12 maanden. Daarna beslis je zelf: ga je geen nieuw contract aan of stap je weer over naar een nieuwe Kia. Met het Kia Flex auto-abonnement heb je de vrijheid om verschillende Kia-modellen te ervaren wanneer je maar wilt en voor hoelang je maar wilt, passend bij je huidige levenssituatie.

kia-flex-slider-1

Alles inbegrepen, geen verborgen kosten

In de maandelijkse abonnementskosten van Kia Flex zijn alle aspecten van autorijden inbegrepen, van belastingen en verzekeringen tot onderhoud en vervangend vervoer. Geen aanbetalingen, geen eindaflossingen - alleen maar transparantie en gemak.

Beweeg op jouw manier

Met Kia Flex heb je de keuze tussen abonnementen van 6 of 9 maanden. En wanneer je initiële contractduur voorbij is, kun je kosteloos en stilzwijgend maandelijks verlengen tot een totale duur van 12 maanden. Na afloop van je contract ben jij in de bestuurdersstoel om te beslissen welke Kia het beste bij je past en hoeveel vrije kilometers je nodig hebt.

Gedurende jouw abonnement

Gedurende de looptijd van je Kia Flex-abonnement staan wij voor je klaar. Wij zorgen voor onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer. En mocht er toch iets misgaan, breng je de auto gewoon naar onze werkplaats en wij regelen de rest.

En dan?

Een paar maanden voor het einde van je contract nemen wij contact met je op. Jij beslist vervolgens of je jouw abonnement wilt verlengen, een nieuwe Kia wilt bestellen of je abonnement wilt opzeggen. De keuze is aan jou.

Waar moet jij aan voldoen?
  • Er is geen minimumleeftijd voor het tekenen van een contract. Wel moet de contractpartner een geldig rijbewijs klasse B hebben dat in Nederland is erkend.
  • Bankrekening in een EU-lidstaat
  • Laatste twee bankafschriften
  • Woonplaats in Nederland
  • Positief kredietrapport
  • Laatste twee salarisstroken
  • Kopie rijbewijs
  • Overzicht van vaste lasten (huur / hypotheek / leningen)
  • Zelfde documenten van partner als die meegenomen wordt voor de aanvraag


 

Ontdek Kia Flex vandaag nog

Kia Flex geeft je de vrijheid om te rijden zonder gedoe. Ervaar de nieuwste modellen, volledige flexibiliteit en geen verrassingen. Ontdek vandaag nog hoe Kia Flex jou kan helpen om altijd op weg te zijn, precies zoals jij dat wilt.