kentekenplaat-diefstal-hero-mobiel

Toename in diefstal van kentekenplaten

Wees goed voorbereid en geen dieven geen kans

Toename in diefstal van kentekenplaten door hoge benzineprijzen

De diefstal van kentekenplaten is al jaren een groot probleem voor automobilisten, op jaarbasis gaat dit om maar liefst circa 10.000 kentekenplaten die worden gestolen. Echter, de kentekenplaten lijken nu meer dan ooit tevoren in trek bij voor diefstal. De reden dat dieven het hebben gemunt op kentekenplaten is om 'anoniem' auto's vol te gooien met benzine zonder te betalen. Zeker gezien de huidige ontwikkelingen rondom de brandstofprijzen is de toename van gestolen kentekenplaten ook merkbaar gestegen.

Brandstofprijzen als mogelijke oorzaak

Door de huidige roerige tijden met als extern gevolg dat de brandstofprijzen enorm zijn gestegen zijn kentekenplaten ineens een interessant object geworden om te stelen. Deze gestolen kentekenplaten van mogelijk uw voertuig worden vervolgens ingezet om andere auto's vol te gooien met brandstof waar u de dupe van bent bij een politieonderzoek maar ook voor het regelen van nieuwe kentekenplaten.

Dé manier om te voorkomen dat uw kentekenplaat van uw personen- of bedrijfswagen voor criminele activiteiten wordt ingezet is door 'm vast te zetten met speciale antidiefstalschroeven of popnagels.

Aanvragen van nieuwe kentekenplaten

Niks is zo vervelend is als uw kentekenplaat is gestolen, dit heeft uiteraard de nodige gevolgen. Het regelen van een nieuwe kentekenplaat komt geheel bij u als eigenaar te liggen inclusief alle bijkomende kosten. Gemiddeld genomen kost een nieuwe kentekenplaat rond de € 25,- á € 45,-.

Daarbij is uw 'nieuwe' kentekenplaat voorzien van een duplicaatcode  in de vorm van een kleine 1 of 2, wat voor een bepaalde groep kopers een struikelblok kan zijn tijdens de aanschaf van een auto.

Wensink helpt u graag met het vastzetten van uw kentekenplaat

Plan eenvoudig online uw werkplaatsafspraak zodat Wensink uw kentekenplaat diefstalbestendig kan maken.

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug