nieuwe-kia-sportage-hero-mobiel

Maak kennis met de nieuwe Kia Sportage

Vanaf nu te bewonderen in de showroom bij jouw Kia vestiging!

De Nieuwe Kia Sportage

De nieuwe Kia Sportage vanaf nu in de showroom bij jou Kia dealer! De Kia Sportage laat u kiezen uit de Comfortline, de DynamicPlusLine, en de GT-Line. Ook is zijn er nog Mild Hybrid, Hybrid en Plug-in hybrid. Ze hebben allemaal bijzondere en unieke features die vernieuwing uitstraalt.

Een van die bijzondere features is het AWD systeem, want die past zich aan aan de weg. Het verdeelt het gewicht tussen de voor en achterwielen voor extra veiligheid. Of hij nou gaten heeft of niet, het AWD systeem kan het handelen! Naast het AWD systeem, is er ook nog ECS. Dit is ook een optioneel onderdeel van de Kia Sportage, en deze zorgt voor continue dempingen, om uw rit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Nou heeft de Plug-in Hybrid in het speciaal nog een extraatje, namelijk Terrain mode. Deze gebruik je als je meer tractie wil op bepaalde wegen, of verschillende weersomstandigheden waarbij de grond gladder is dan normaal.

Alle Kia Sportage wagens hebben de keuze tussen 4 modi, Eco (zorgt voor een zo laag mogelijk verbruik), Comfort (vanzelfsprekend voor extra comfort), en Sport (versneld alle acceleratiesnelheid ten gunste van een dynamisch effect). De modus Drive is de standaard modus waarin de auto staat als je hem aan zet, en dat is dan ook de 4e en laatste modus. Als je vraagt wat de prioriteit was van het ontwerp, zijn dat vol overtuiging rijdynamiek en comfort.