kia-xceed-hero-mobiel

Kia toont nieuw design van de nieuwe XCeed

Vanaf media september 2022 leverbaar

Kia onthuld de vernieuwde Kia XCeed

De nieuwe Kia XCeed – welke in Europa het bestverkochte model is uit de Ceed-familie – krijgt met de komst van de facelift vele vernieuwingen met zich mee. Wel is er één grote wijziging die er tussenuit spring ten opzichte van het voorgaande model, namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een XCeed als GT-Line uitvoering. Deze toevoeging om de GT-Line ook beschikbaar te stellen voor de XCeed komt voort uit de grote populariteit van deze uitvoering bij andere modellen. Deze uitvoering is namelijk op andere modellen de meest populaire uitvoering waardoor het een logische keuze was om dit ook aan te bieden voor de XCeed.

Elk model van de Kia is wederom standaard rijkelijk uitgerust, ook hier is bij de nieuwe XCeed uiteraard geen uitzondering op gemaakt. Zo wordt die onder andere standaard uitgerust met een 10,25-inch navigatie (touch), Apple CarPlay, Android Auto.

Aandrijflijnen en motoren
Vanwege de toenemende trend door modellen te elektrificeren is ook bij de nieuwe XCeed een goede eerste stap gezet richting het efficiënt maken van de aandrijflijnen. Standaard heeft de XCeed de beschikking over een Mild Hybride (MHEV) waarbij de elektromotor de auto actief ondersteund wanneer extra vermogen noodzakelijk is. Optioneel wordt de XCeed ook geleverd als een Plug-In Hybride (PHEV) aandrijving waarmee tot 48 kilometer (WLTP) volledig elektrisch gereden kan worden. 

Prijzen en leverdatum
Op dit moment tijdens de introductie van de nieuwe XCeed nog geen prijzen bekend gemaakt, deze worden in aanloop van de showroomintroductie rond halverwege september 2022 verwacht.

Interesse in de vernieuwde XCeed?