kia-ev6-nu-in-de-showroom-hero-mobiel

Kia EV6: 
elektrisch rijden in stijl

De nieuwe EV6 is nu te bewonderen in de showroom!

De nieuwe Kia EV6 is eindelijk te bestellen. De EV6 is de eerste volledig elektrische auto van Kia op het gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP). De extreem lange wielbasis van 2.9 meter zorgt voor meer ruimte en flexibiliteit in het interieur. Dus meer ruimte voor jou, je passagiers en alle bagage.

Highlights Kia EV6:

  • Van 0-100 in minder dan 3,5 seconden
  • Een actieradius van meer dan 500 kilometer
  • 10 tot 80% in 18 minuten
  • Twee 12.3" curved displays
  • Duurzame materialen
  • Augmented Reality Head-Up Display
kia-ev6-nu-in-de-showroom-impressie-1

Built to inspire. De Kia EV6.

De Kia EV6 is de eerste volledig elektrische auto van Kia op het gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Kia heeft duurzame innovatie doorgevoerd; de stoelen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, kwalitatief hoogwaardig kunstleder. Twee 12.3" curved displays zorgen voor een helder en duidelijk inzicht en bieden een intuïtieve menustructuur. In samenwerking met de nieuwe Augmented Reality Head-Up Display word je via een virtuele weg naar je eindbestemming geleid. Met de 800-volt snellader laadt hij 80% op in slecht 18 minuten. 

Een Kia EV6  in verschillende uitvoeringen

Net als alle andere modellen van Kia, is ook de Kia EV6 verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; EV6 58 kWh, EV6 Plus 77.4 kWh en een EV6 GT-Line 77.4 kWh en verkrijgbaar vanaf € 44.595,-

De EV6 kunt u ook nog eens tot in de kleinste details personaliseren. Naast een grijze of rode Kia EV6, ook heel stijlvol, zijn er nog heel veel andere kleuren waaruit u kunt kiezen. Personaliseren kan ook als het gaat om de stoffen voor het interieur en features als een zonnedak, climate control, een slim bandenspanningscontrolesysteem, een smart key en meer. Naast de ‘standaard’ Kia EV6, zijn er ook twee speciale uitvoeringen, voor wie nét wat anders wil:

Actieradius

De EV6 met 77.4kWh batterij heeft een verwachte actieradius van meer dan 510 km (WLTP). De EV6 met de compactere 58kWh batterij biedt een actieradius tot 400 km (WLTP), die ruim voldoende is voor gemiddeld dagelijks gebruik.