kia-rio-hero-mobiel

Kia Rio

Een compacte, stoere én stijlvolle hatchback
Hoe wil je de Kia Rio rijden?
De Rio heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 20.295

Private lease

€ 299

Zakelijke lease

€ 319

Kia Rio: De perfecte mix van stoer en stijlvol

De Kia Rio wint steeds meer aan populariteit. Niet zo gek, want deze compacte, stoere én tegelijkertijd stijlvolle hatchback wordt met elke update mooier en slimmer. De Kia Rio is ideaal als gezinsauto of stadsauto, maar is dankzij een mooie mix van stijl en comfort eigenlijk in alle situaties de perfecte reisgenoot. Als officiële Kia dealer vind je bij Wensink een groot aanbod aan zowel nieuwe Kia Rio’s als occasions. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om tegen een voordelig tarief zowel zakelijk als particulier te leasen én verzorgen we natuurlijk graag het onderhoud voor jou. Zo kun je lang én onbezorgd van jouw Kia Rio genieten.

Kia Rio uitvoeringen

Een Kia Rio kopen bij Wensink

Of het nu gaat om een nieuwe Kia Rio of een occasion, zorgeloos rijden begint met een partner waar je op kunt vertrouwen. Een partner die doet wat hij zegt, je voorziet van deskundig en persoonlijk advies en – niet onbelangrijk – helder en transparant is als het gaat om informatie, prijzen en service. Als officiële Kia dealer verkoopt Wensink uitsluitend Kia Rio’s die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Van de aanschaf tot onderhoud, op elk vlak zijn wij er om jou te ontzorgen. Daarbij maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Langskomen voor een adviesgesprek? Geen probleem. Wil je online oriënteren of zelfs kopen vanuit huis? Ook dat is mogelijk. Via WhatsApp of FaceTime kun je samen met een adviseur de auto van jouw keuze bekijken.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

7 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Kia Rio

Kia Rio Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia Rio, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia Rio. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia Rio Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia Rio leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia Rio Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia Rio Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia Rio leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia Rio onderhouden

Enthousiast over de Kia Rio? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia Rio maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia Rio onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia Rio is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-rio-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

Gezinsauto’s, stadsauto’s, zakenauto’s, stationwagens, SUV’s, crossovers, elektrische auto’s en hybrids. Kia heeft het allemaal. Kiezen lastig? Niet wanneer je jezelf laat adviseren door één van onze experts. Wensink vertelt je met alle liefde over de verschillen tussen typische stadsauto’s als bijvoorbeeld de Kia Rio, Picanto en Stonic. Wens je wat meer ruimte? Wat dacht je van de Kia Ceed Sportswagon. Of ga voor één van de modellen uit het aanbod aan SUV’s en Crossovers. De Kia XCeed, Niro, Sorento of Sportage bijvoorbeeld. Voor de duurzame rijders onder ons zijn er daarnaast de elektrische Kia EV6, e-Soul en de e-Niro, maar ook de hybride uitvoeringen van onder andere de Ceed, XCeed, Niro en de Sorento. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte Kia.