kia-proceed-hero-mobiel

De nieuwe Kia ProCeed

Een eigenzinnige shooting brake, voor de liefhebber van dynamiek, luxe en sportiviteit
Hoe wil je de Kia ProCeed rijden?
De ProCeed heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 33.895

Private lease

€ 508

Zakelijke lease

€ 399

Kia ProCeed: een eigenzinnige shooting brake

‘Eigenzinnig en gedurfd’, zo noemt Kia de ProCeed. Een dynamische shooting brake, die de stijl van een slanke coupé combineert met de ruimte van een Sportswagon. Een perfecte auto voor de liefhebber van dynamiek, luxe én een sportief uiterlijk. De ProCeed is een genot voor het oog én rijdt ook nog eens heerlijk. Wat wil je nog meer? Kom proefrijden en ontdek alle mogelijkheden die een nieuwe of tweedehands ProCeed je bied. Als erkende Kia dealer vind je bij Wensink een complete service. Jouw ProCeed laten financieren, verzekeren of onderhouden? Of ben je op zoek naar een lease auto voor zakelijk of privé gebruik? Waar je ook voor komt, Wensink zorgt ervoor dat je zonder zorgen jouw Kia instapt. 

Proefrit maken in een ProCeed?

Interesse in een ProCeed?

Bekijk onze serviceabonnementen 

Kia ProCeed uitvoeringen

Een Kia ProCeed kopen bij Wensink

Een Kia ProCeed kopen bij een erkende Kia-dealer? Dat heeft een aantal voordelen. Allereerst hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis om jou als geen ander te adviseren bij het kopen van een nieuwe Kia. Onze service gaat echter verder dan dat. Wil je weten of een nieuwe Kia ProCeed binnen jouw budget past? Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw Kia ProCeed te laten finacncieren? Of leas je liever? Wat jouw wensen ook zijn, onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Voor wie liever niet persoonlijk langs wil komen, helpen we je ook graag digitaal. In een FaceTime-gesprek vertellen we jou alles over de voordelen van de ProCeed en we kunnen je de auto zelfs op beeld laten zien.

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

7 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Kia ProCeed

Kia ProCeed Financieren

Rijden in een gloednieuwe Kia ProCeed, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Particulier

Particulier financieren betekent dat je tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doe je maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, ben je hierbij wel degelijk de eigenaar van jouw Kia ProCeed. Wensink regelt de financiering en je betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat je profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heb je onder andere recht op financieringsaftrek. 

Kia ProCeed Leasen

Voor al jouw medewerkers een Kia ProCeed leasen? Of privé rijden in een prachtige Kia tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vind je verschillende leasevormen, passend bij jouw wensen. 

Kia ProCeed Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht je van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij je jouw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Kia ProCeed Private Lease

Een spiksplinternieuwe Kia ProCeed leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Kia Private Lease ben je verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Kia ProCeed onderhouden

Enthousiast over de Kia ProCeed? We zijn nog niet klaar. Want naast het feit, dat dit een prachtige, dynamische auto is, zijn er meer voordelen bij het kopen van een Kia. Neem alleen het feit al dat je op jouw nieuwe Kia ProCeed maar liefst 7 jaar garantie krijgt. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Kia in deze auto heeft. En laat je jouw Kia ProCeed onderhouden door Wensink? Dan weet je zeker dat dit door getrainde Kia technici wordt gedaan, die ervoor zorgen dat jouw Kia ook lang na die 7 jaar in topconditie blijft. Een Kia ProCeed is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, zeker wanneer je er goed voor zorgt. Bij Wensink kan je kiezen uit diverse Kia serviceabonnementen.

onderhoudsabonnement
kia-proceed-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Kia

Dat de ‘Ceed-familie’ nog drie andere modellen telt, weet je inmiddels. Maar het Kia-wagenpark is natuurlijk veel uitgebreider dan dat. Als officiële Kia-dealer vindt u ze allemaal bij Wensink. Is een Kia ProCeed toch niet helemaal wat je zoekt, maar houdt je wel van voldoende bagageruimte? Wat dacht u van de Kia Sorento, de Stonic of de Sportage? Liever klein, maar fijn? Dan zijn er natuurlijk de Kia Picanto en de Rio. Of ga voor de Kia Stinger, een krachtige moderne klassieker. Elektrisch rijden kan ook: in de EV6, Kia E-Soul of de elektrische variant van de Niro, de e-Niro? Bekijk ons ruime aanbod aan Kia modellen online, of laat je adviseren in één van de Wensink Kia showrooms bij jou in de buurt.