hero-kia-pv5-concept-model-mobiel

Kia PV5

Hoe wil je de Kia PV1 rijden?

Prijzen zijn nog niet bekend

De Kia PV5: De ideale oplossing voor stedelijke mobiliteit

De Kia PV5 is Kia's eerste speciale Purpose Built Vehicle (PBV) en zal naar verwachting in 2025 worden gelanceerd. Dit model is ontworpen als een veelzijdig middensegmentvoertuig dat geschikt is voor uiteenlopende activiteiten, zoals stadsvervoer voor passagiers en goederenvervoer.

Klanten kunnen een configuratie kiezen die aansluit bij hun specifieke behoeften, met keuze uit drie verschillende carrosserietypes: Basic (passagier), bestelwagen en chassiscabine. Bovendien plant Kia een PV5-R-model, dat gebruik zal maken van autonome rijtechnologie. 

Basis (passagier)

Ontwikkelingsconcept

De Kia PV5 Concept Basic biedt ruime uitbreidingsmogelijkheden en een comfortabel interieur, waardoor iedereen gemakkelijk kan instappen en zich prettig kan verplaatsen. Met zijn brede dubbele deuren en uitstekende laadruimte, mogelijk gemaakt door het elektrische platform van de Kia PBV, is dit model ideaal voor het vervoeren van zowel passagiers als hun bagage.

kia-pv5-afbeelding-1
kia-pv5-afbeelding-2

Speciale kenmerken

De Kia PV5 Concept Basic is beschikbaar in diverse stoelconfiguraties, zodat klanten de beste optie kunnen kiezen die bij hun gebruiksdoel past. De ergonomie en demping van de stoelen worden continu verbeterd om het comfort voor zowel bestuurder als passagier te optimaliseren.

De passagiersstoelen kunnen worden neergeklapt voor extra opbergruimte, terwijl het futuristische ontwerp en de geavanceerde technologie van Kia's PBV het een aantrekkelijke keuze maken voor zowel bedrijven als particulieren.

Van

Ontwikkelingsconcept

De Kia PV5 Concept Van is geoptimaliseerd voor efficiënt vrachtvervoer. Door de lage bodemvrijheid en het vlakke platform is de binnenruimte maximaal benut, zodat zelfs een volwassene comfortabel rechtop kan staan.

kia-pv5-afbeelding-6
kia-pv5-afbeelding-7

Speciale Kenmerken

Er zijn drie modellen beschikbaar met verschillende afmetingen: Standaard, Lang en Hoog Dak. Klanten kunnen een voertuig kiezen dat perfect aansluit op hun werk- en laadbehoeften. Dankzij de samenwerking met ombouwpartners kunnen de voertuigen worden aangepast voor diverse toepassingen, zoals laad- of koeloplossingen. De lage bodemvrijheid, gebaseerd op het elektrische platform van de Kia PBV, zorgt bovendien voor verbeterde veiligheid en efficiëntie voor zowel bestuurder als passagiers.

Chassis-cabine

Ontwikkelingsconcept

De Kia PV5 Concept Chassis Cab is ontworpen om de veelzijdigheid en bruikbaarheid van een flexibel bedrijfsvoertuig te benadrukken. Dit model bestaat enkel uit chassisrails en een cabine, zonder extra componenten zoals een laadbak. Klanten kunnen de achterkant van het voertuig naar wens aanpassen aan hun zakelijke of persoonlijke behoeften. Kia zal hiervoor een reeks hoogwaardige conversies aanbieden in samenwerking met gespecialiseerde ombouwpartners.

kia-pv5-afbeelding-8
kia-pv5-afbeelding-6

Hoofddomein

De Kia PV5 Concept Chassis Cab is perfect voor iedereen die de bedrijfswaarde van hun voertuig wil maximaliseren door middel van aanpassingen. Het is ook een uitstekende keuze voor mensen die het voertuig willen afstemmen op hun persoonlijke levensstijl.

kia-pbv-nieuwsbrief-afbeelding

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Kia PBV? 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen rondom de Kia PBV's en de Kia PV1? Meld je dan nu aan voor onze PBV-nieuwsbrief.