super-lease-deals-kia-e-niro-ev6-hero-mobiel

Profiteer op de Kia E-Niro en Kia EV6 met de Super Lease Deals

Het zijn de Super Lease Deals bij Wensink! Met de Wensink Super Lease Deals profiteert u zakelijk van een scherp all-in bedrag per maand op geselecteerde elektrische modellen in combinatie met de hoge services van Wensink. 

Neem bijvoorbeeld de Kia E-Niro. Hiermee heeft u alle voordelen van een Kia in combinatie met de services van Wensink. U weet te allen tijde waar u aan toe bent, u betaalt een namelijk een vast bedrag per maand. Altijd helder en inzichtelijk. Daarnaast nemen we alle onderhoud voor u uit handen! 

super-lease-deals-kia-e-niro

Kia E-Niro

Met de e-Niro laat Kia zien dat een elektrische auto naast duurzaam ook heel stijlvol en praktisch kan zijn. Het smaakvolle interieur, de snellaadfunctie, een actieradius van 455 km en volop ruimte; u vind het allemaal in deze 100% elektrische crossover. 

U rijdt de Kia E-Niro al vanaf € 449,- per maand!

Kia EV6

Ontdek de Kia EV6 met zijn moderne exterieur en karakteristieke design in combinatie met een maximaal rijbereik tot 528 kilometer (WLTP). Dankzij de bijzonder snelle 800V-oplaadtechniek van de EV6 ben je snel weer op weg. Opladen van 10 tot 80% duurt onder optimale omstandigheden circa 18 minuten. Zo kun je binnen 4,5 minuut alweer 100 kilometer bijladen.

U rijdt de Kia EV6 al vanaf € 599,- per maand*!

super-lease-deals-kia-ev6

Wensink laadoplossingen

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Wanneer u een elektrische auto leaset, dan wilt u daar een passende laadoplossing bij. Wensink helpt u graag met alle mogelijke laadoplossingen van laadpalen tot en met een Europese Wensink Laadpas. Wel zo aangenaam!

Laadpalen en oplossingen voor thuis

Wensink laadpas; voor het laden bij publieke laadpalen

Elektrisch model uit voorraad rijden?

Neem contact met ons op

Uw persoonlijke gegevens