kia-picanto-actie-hero-mobiel

Rijd direct weg uit voorraad met de Kia Picanto

Je rijdt de Kia Picanto met Private Lease al vanaf € 249,- per maand*

De veelzijdige en compacte Kia Picanto

Ervaar zelf hoe deze ultieme stadsauto u kan helpen in het dagelijks leven. Compact, maar toch veel meer ruimte dan u denkt. De zuinige Kia Picanto kan al van u zijn vanaf slechts €16.495,-*. En bij aankoop van een nieuwe Kia Picanto bij Wensink krijgt u er een Kia boodschappenkrat bij, waarmee u zelf kunt ervaren hoeveel ruimte deze auto biedt. Meld je aan voor een proefrit en kom langs bij één van onze vestigingen!

Eerst kennismaken met de compacte Kia Picanto?

Bekijk de voorraad Picanto van Wensink

Welke uitvoering kies jij van de Kia Picanto?

Private Lease of Zakelijk Lease de Kia Picanto

Rijden in een nieuwe of gebruikte Kia Picanto uit voorraad zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen? Lease 'm particulier of zakelijk bij Wensink met de Kia Picanto.

Waarom kiezen voor Privé of Zakelijk Lease?
Met Privé en Zakelijk Lease kan je voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe auto rijden. Zorgeloos, want in het maandbedrag zitten alle kosten voor o.a. onderhoud, reparaties en nieuwe banden, allriskverzekering en de wegenbelasting. Wel zo aangenaam! 

Private Lease vanaf

€ 255,- p/maand* (incl. btw)

Zakelijk Lease vanaf

€ 249,- p/maand* (excl. btw)

kia-picanto-actie-slider-5

Interesse in een Kia Picanto

* Deze acties zijn niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.