wensink-online-auto-taxatie-hero-mobiel

Stay Cool this Summer

Zoek de ver-cool-ing op bij Wensink en ontdek wat jouw auto waard is.

Stay Cool This Summer: rij weg in de auto van jouw dromen!

De zomer en de zomervakantie zijn begonnen. Tijd om te ontspannen én om er weer op uit te gaan. Tevens de tijd om ver-cool-ing te brengen en je te oriënteren op een nieuwe auto. Een auto met klasse en één waarmee je aangenaam de zomer doorgaat… Stay cool this summer bij Wensink, vind de auto van jouw dromen en rij direct weg!

Ontdek onze voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

7 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Waarom uw auto laten taxeren bij Wensink? 

Het inruilen van een auto kan altijd een spannend proces zijn, zeker als je nog niet helemaal zeker weet wat de huidige waarde is van uw auto. Bij Wensink begrijpen wij dat jij je wellicht eerst wil oriënteren op wat de waarde is van jouw auto om daarna een passende auto te kiezen die binnen je budget past. 

Om een mogelijke drempel bij je weg te nemen kan je bij Wensink eenvoudig online de indicatieve taxatiewaarde laten bepalen van jouw auto. Wil je de échte definitieve waarde weten? Dan ben je van harte welkom bij één van onze vestigingen waar jouw auto persoonlijk wordt getaxeerd door een gespecialiseerde verkoper of inkoper.

beste-waarde-voor-uw-kia

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Uw taxatiewaarde
aanvragen

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Nog maar 1 stap hierna!

Breng verkoeling aan uw auto

Ga aangenaam de zomer door met Wensink. Je staat er wellicht nog niet bij stil maar jaarlijks neemt de koelcapaciteit van jouw airco af. Zeker wanneer je vieze luchtjes ruikt uit de airco of de airco koelt niet meer voldoende dan hij daarvoor deed, is het tijd om de aircofilter en -vloeistof te laten controleren en indien nodig te vervangen. 

Wensink serviceabonnement

Wil je niet voor verrassingen komen te zijn wanneer jouw auto toe is aan onderhoud. Tot en met 31 augustus profiteer je bij de aanschaf van een auto ook nog eens van 2 jaar gratis onderhoud bij een 4-jarig serviceabonnement.

Ver-cool-ing genoeg tijdens de Stay Cool this Summer bij Wensink.

* Deze actieperiode is geldig tot en met 30 augustus 2022 en is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.