meest-verkochte-auto-van-2020-hero-mobiel

Ontdek de Niro Familie 

Elektrisch rijden met voordeel

Ontdek de Niro Familie

Grenzen verleggen en duurzamer uw levensstijl inrichten? Ervaar hoe het is om elektrisch te rijden. De Kia Niro Hybrid, PHEV of e-Niro verrijkt en laat u in alle rust genieten van het comfort. Er is geen beter moment om de stap naar elektrisch te zetten. De volledig elektrische e-Niro met een actieradius tot 455 km en snellaad-functie geeft je volop schone bewegingsvrijheid. De crossover-carrosserie biedt precies de levensruimte en flexibiliteit die je nodig hebt - plus maar liefst 451 liter bagageruimte. 

Elektrisch rijden met voordeel - Plug-in en/of EV bonus

Bij Wensink Kia willen we elektrisch rijden voor iedereen zo leuk en betaalbaar mogelijk maken. Rij nu een Kia Niro Plug-in Hybrid of e-Niro met extra voordeel oplopend tot €4.000,-. En niet alleen op de Niro modellen ook op de Xceed en Ceed SW Plug-in Hybrid profiteert u van deze actie tot en met 31 maart 2022.

tot-4000-plug-in-of-ev-bonus

Plug-In en EV uitvoeringen 

Ontdek de Niro voorraad

Ontdek de e-Niro voorraad

Laadpalen en oplossingen, voor thuis of onderweg

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Uiteraard kunt u rekenen op de beste service. We zijn graag uw partner in mobiliteit, dankzij vele jaren automotive-ervaring zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Interesse in een laadoplossing van Wensink?

 

*o.b.v. 60 maannden en 10.000 km per jaar.

Vul uw gegevens in