wensink-nieuwjaarsdeals-hero-mobiel

Wensink Nieuwjaarsdeals

Zoveel voordeel, er komt geen einde aan

Wensink Nieuwjaarsdeals

Eindelijk een nieuwe auto voor u, er komt geen einde aan. Ga het nieuwe jaar bijzonder voordelig in en rij zorgeloos 2022 in met jouw nieuwe Kia mét heel veel voordeel! 

Met 2 jaar gratis onderhoud* en super scherp geprijsde voorraad komt er geen einde aan de Wensink Nieuwjaarsdeals. Oneindig wachten? Dat is niet meer nodig. Er is voldoende (occasion) voorraad, dus u kunt al binnen 5 dagen wegrijden met uw nieuwe auto. Is dat een Kia Stonic, Kia XCeed, Kia Ceed of één van de vele andere modellen? Dit is uw kans! Wij hebben vele modellen op voorraad én direct leverbaar! Welke past het beste bij u? 

Bekijk ons ruime aanbod

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

7 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Profiteer van 2 jaar gratis onderhoud

Sluit je tijdens de Wensink Nieuwjaars een onderhoudscontract af bij aankoop van jouw nieuwe of gebruikte Kia? Dat profiteert je van 2 jaar gratis onderhoud op basis van een 4-jarig contract. 

Service aan je Kia is noodzakelijk. Door uw auto volgens de voorschriften van de fabrikant te laten onderhouden, zorg je ervoor dat jouw auto langer meegaat én zijn waarde behoudt! Bij Wensink begrijpen wij dat je je zich zo min mogelijk wilt bezighouden met al het regelwerk dat hierbij komt kijken. We nemen dit dan ook graag uit handen met onze serviceabonnementen!

Voordelen van 2 jaar gratis onderhoud

Onze service- en onderhoudsabonnementen bieden u veel voordelen. Welke dat zijn, zetten we graag voor u op een rijtje.

 • We nemen papierwerk en administratie uit handen.
 • U heeft alles onder 1 dak. Wensink zorgt dat u zorgeloos onderweg bent.
 • U bespaart aanzienlijk op onderhoudskosten.
 • U behoudt uw mobiliteitsservice / pechhulp vanuit uw merk.
 • Keuze uit verschillende pakketten.

Occasions private leasen

Alle geselecteerde occasions kunt u nu ook private leasen voor een kortere periode; alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar [full operational]. De prijs kan variëren wanneer u kiest voor een andere uitvoering, hogere km stand of kortere lease periode.

wensink-nieuwjaarsdeals-slider

Kia modellen

Wij zijn op zoek naar uw auto!

Wilt u weten wat uw huidige auto waard is en wat u moet bijbetalen bij de aanschaf van een nieuwe? Dan bent u bij Wensink aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar uw auto. Heeft u uw droomauto in onze voorraad gevonden? Dan kunt u hem direct online laten taxeren én maken wij de beste deal voor u!

occasion-homepage-banner-1

Waarom uw auto verkopen bij Wensink

Bij Wensink is persoonlijke aandacht en service op maat de standaard. Uw auto verkopen kan natuurlijk overal. Maar alleen bij Wensink profiteert u van zoveel voordelen. 

 • Altijd een eerlijke prijs. Ook bij zichtbare schade.
 • Elk merk is welkom
 • Inruilen kan altijd
 • Keuze uit een ruim aanbod
 • De mogelijkheid om uw garantie te verlengen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Neem contact met ons op