kia-private-lease-deals-hero-mobiel

Het bestverkochte automerk van 2022 heeft nu ook de beste Private Lease deals bij Wensink.

Private lease nu van de nummer 1 merk van Nederland bij Wensink Kia!

Voor een vast maand bedrag rijden? Wie wilt dit nou niet? Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je onverwachte kosten krijgt als jouw auto naar de garage gaat. Geen monteur die je belt dat er extra werkzaamheden moet gebeuren en de factuur omhoog gaat. Wensink zorgt voor alles!

Wensink heeft nu namelijk ook de meest voordelige private lease deals van het bestverkochte automerk van Nederland. Dit scheelt je gemiddeld €35 per maand. Wilt u volledig elektrisch rijden? Dan scheelt dit je zelfs tot €81 per maand!

Er is maar een gelimiteerde voorraad beschikbaar, dus wees er snel bij voordat iemand anders er vandoor gaat met deze deal. Op is ook echt op.

Bekijk onze actiemodellen

Profiteer nu van deze unieke kans om in een splinternieuwe Kia te rijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten.

Ruim 400 mensen gingen je voor

Google reviews
480 reviews
Gemiddeld een 4.4 van 5!
Bekijk alle reviews

Zekerheid met het
Keurmerk Private Lease

Met Private Lease bij Wensink bent u verzekerd van een veilige, verantwoorde en vertrouwde voorwaarden bij uw Private Lease voertuig. Wensink is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease wat hét kwaliteitskeurmerk is om op een betrouwbare wijze particulier een leasecontract af te sluiten. Keurmerk Private Lease is gezamenlijk met de Consumentenbond ontwikkeld zodat u als klant niet tegen onverwachte zaken aanloopt binnen uw contract.

Keurmerk Private Lease verzekert u als klant van o.a. de volgende zekerheden:

 • Recht op onafhankelijke beoordeling bij inleveren lease auto
 • Beperkte bijdrage bij schade
 • Vast maandbedrag zonder onverwachte verhogingen (excl. belastingen)
 • Bedenktijd van 14 dagen
 • Geschillencommissie voor zekerheid bij klachten
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

De voordelen van Private Lease bij Wensink

 • Minder gereden dit jaar? Wensink betaalt uw overgebleven kilometers terug!
 • Voorspelbare kosten: Bij Private Lease betaalt u een vast maandbedrag voor uw auto, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.
 • Rijden in een nieuwe auto: Bij Private Lease rijdt u in een nieuwe auto zonder dat u een grote aanschafprijs hoeft te betalen.
 • Geen zorgen over onderhoud: Onderhoud en reparaties zijn inbegrepen in het leasebedrag, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten hiervoor.
 • Flexibiliteit: Private Lease is op basis van een contract voor een bepaalde periode, waarna u de keuze heeft om een nieuw contract af te sluiten, of de auto in te leveren.
 • Besparen op verzekering & vervangend vervoer: Verzekering en vervangend vervoer zijn inbegrepen in het leasebedrag.
 • Eén vast aanspreekpunt: Belasting, onderhoud en verzekeringen worden zonder papierwerk geregeld door ons.

Prijs op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn incl. BTW. Getoond model kan afwijken van de te kiezen uitvoeringen. Meerkilometers min. € 0,06 en max. € 0,15. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

* Deze actieperiode is geldig tot en met 31 maart 2023 en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.