kia-eindejaars-occasion-deals-hero-mobiel

Wensink Eindejaars Occasion Deals

Rij weg in de occasion van uw dromen!

Op zoek naar de occasion van je dromen? Eentje die voldoet aan al je wensen én ook nog eens scherp geprijsd én snel leverbaar? Dan ben je bij Wensink Kia aan het juiste adres!

Tijdens de Wensink Eindejaars Occasion Deals bieden wij je een scala aan mooie, aansprekende modellen op voorraad aan. Denk aan de Kia Niro, de Kia Picanto én de Kia Stonic.
Stuk voor stuk mooie occasions, voorzien van vele opties én scherp geprijsd.

Koop je tijdens de Wensink Eindejaars Occasion Deals uw auto, maak dan tevens je deal m.b.t. onderhoud, verzekering en financiering en leasing. Ontvang:

  • 21% korting op onderhoud o.b.v. 4 jaar looptijd
  • 21% korting op verzekering 1ste jaar
  • 21% korting op rente in financiering o.b.v. 48 maanden (max. € 25.000 financiering)

Onze mobiliteitsadviseurs leggen u de actiemogelijkheden graag uit en maken een zéér scherpe offerte op uw auto met de aanvullende onderhouds-, financierings- en verzekeringsmogelijkheden!

Onze Kia occasion voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

6 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Voorraad populaire modellen

Vind hieronder de voorraad per model. Kies je droomauto, plan je proefrit, maak je deal en rij dit jaar nog weg in je droomauto!

Wij zijn op zoek naar uw auto! 

Wilt u weten wat uw huidige auto waard is en wat u moet bijbetalen bij de aanschaf van een nieuwe? Dan bent u bij Wensink aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar uw auto, taxeren hem direct en maken voor u de béste deal!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Uw taxatiewaarde
aanvragen

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Nog maar 1 stap hierna!

* Deze actieperiode is geldig tot en met 31 december 2022 en is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.