kia-gratis-laadpaal-weken-hero-mobiel

Gratis laadpaal weken

Bij de aanschaf van een Kia elektrisch of plug-in hybride voertuig, profiteer je nu van een exclusieve aanbieding: ontvang een gratis Kia laadpaal ter waarde van maar liefst €2.000!* Of je nu kiest voor een volledig elektrische Kia EV of een hybride PHEV, deze aanbieding is jouw kans om je rijervaring te verbeteren en tegelijkertijd je impact op het milieu te verminderen.

Deze speciale actie is beschikbaar voor alle Kia EV- en PHEV-modellen, met uitzondering van de Light en Light Editions uitvoeringen. Of je nu de krachtige Kia Niro EV, de sportieve Kia EV6 of een van onze andere elektrische modellen kiest, je profiteert altijd van deze geweldige aanbieding.

Let op: deze actie geldt alleen bij de aankoop van een voertuig.

Bekijk onze actiemodellen

De 'gratis laadpaal weken' actie geldt niet voor lease.

* De Light en Light Editions zijn uitgesloten van deze actie.  

Deze actieperiode is geldig tot en met 31 augustus 2024 en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.

Aangeboden laadpaal is de Smart Zaptec Go, i.c.m. 1 meter grondwerk. Meerwerk en/of upgrades zijn mogelijk tegen betaling.

* Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW en 5.000 km per jaar. Getoond model en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Meerkilometers € 0,11 per km. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.