aangenaam-de-lente-door-hero-mobiel

Aangenaam de lente door

Kom niet voor verrassingen te staan en ga voorbereid het voorjaar door!

Maak uw auto klaar voor het voorjaar bij Wensink

Het voorjaar is officieel van start gegaan, is uw auto al klaar om het voorjaar met de warmere temperaturen te trotseren? Het is verstandig om uw personenauto of bedrijfswagen te laten controleren. U wilt uiteraard niet voor verrassingen komen te staan, zeker niet als het aankomt op uw airco en navigatie. Wij helpen u graag aangenaam het voorjaar door. Profiteer nu van onze voorjaarsdeals.

Zijn uw airco en navigatie klaar voor het voorjaar?

Onderweg, tijdens het sporten of gewoon thuis, het is altijd fijn om een waterfles bij u te hebben. Wanneer u de airco laat checken of uw gehele voertuig, dan krijgt u van Wensink een waterfles cadeau mee; om uw dorst te lessen voor onderweg.

Airconditioning
U staat er wellicht nog niet bij stil in het voorjaar maar jaarlijks neemt de koelcapaciteit van uw airco af. Zeker wanneer u vieze luchtjes ruikt uit de airco of de airco koelt niet meer voldoende dan hij daarvoor deed, is het tijd om de aircofilter en -vloeistof te laten controleren en indien nodig te vervangen. Uw airco geeft u eigenlijk het hele jaar door extra comfort. Daarom bieden wij u al een aircocheck vanaf slechts € 19,95**.

Navigatie
De navigatie is wellicht het belangrijkste wanneer u naar een nieuwe en onbekende bestemming op reis gaat. Daarom bieden wij een navigatie-update aan vanaf € 35,-*. Zo beschikt u altijd over de best mogelijke route naar uw bestemming. 

aangenaam-de-lente-door-hero-media-1

Eenvoudig online uw werkplaatsafspraak plannen?

Goed voorbereid met uw auto het voorjaar door

Check uw auto met de voertuigcheck: Zo gaat u zorgeloos onderweg

Met uw gezin in de zomer op vakantie naar of met vrienden een weekje op roadtrip? Eén ding is zeker: u wilt zorgeloos onderweg zijn. Het is wel zo prettig om ervan verzekerd te zijn dat uw auto net zo klaar is voor de vakantie als u. Met onze voertuigcheck bent u er zeker van dat u daadwerkelijk veilig en zorgeloos op uw vakantiebestemming arriveert. Een grondige controle op belangrijke punten vanaf slechts € 29!

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Service
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik aircocheck en reiniging doen?

Om uw airconditioning fris en krachtig te houden, is airco onderhoud belangrijk. Daarnaast kan uw airconditioning zijn werking verliezen door vervuiling.

Waarom moet mijn airco bijgevuld worden?

Bijvullen zorgt dat uw airco zijn optimale werking behoud. Het leeghalen, grondig controleren én bijvullen van uw airconditioningssysteem bedraagt € 159.

Waar kan ik een airconditioning check doen?

U kunt een afspraak maken in de werkplaats planner, en kiezen uit een van onze vestigingen.

* Deze actieperiode is geldig tot en met 30 juni 2022 en is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Prijs is afhankelijk van leeftijd auto en type navigatiesysteem
** Met uitzondering van Mercedes-Benz, hier ligt het geldende vanaf tarief op €49,95