wensink-neemt-ford-schurer-kamphuis-over-hero-mobiel

Wensink Automotive neemt activiteiten Ford dealer Schurer-Kamphuis over

Op 4 april draagt Ford dealer Schurer-Kamphuis alle verkoop- en werkplaatsactiviteiten van de vestigingen in Almere en Lelystad over aan Wensink Automotive. Hiermee wordt de voortzetting van het, gedurende ruim 50 jaar door Schurer-Kamphuis geleidde bedrijf, gewaarborgd. De overname past uitstekend in de toekomstvisie van Wensink Automotive en Ford Nederland.

Strategische overname

Gedurende ruim 50 jaar heeft Ford dealer Schurer-Kamphuis  een gerespecteerde naam in de regio opgebouwd. De vestigingen in Almere en Lelystad grenzen aan het verzorgingsgebied van Wensink Ford en beide bedrijven zijn dan ook geen onbekenden voor elkaar. Om personen- en bestelwagenklanten in de toekomst goed te blijven bedienen, is een slagvaardige organisatie nodig. In een markt die letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is, moeten medewerkers, equipment en kennis op het allerhoogste niveau functioneren. Ford Schurer-Kamphuis, Ford Nederland en Wensink Automotive zijn van mening dat Ford klanten het meest gebaat zijn bij een continuering van de verkoop- en servicewerkzaamheden onder de vlag van Wensink Automotive. Laurens Stigter, CEO Wensink Automotive: “Deze twee mooie Ford vestigingen passen uitstekend onder de Wensink vlag. De prettige en servicegerichte manier van werken van Schurer-Kamphuis past bij Wensink als familiebedrijf. Het is aan ons om het warme gevoel vast te houden en uit te bouwen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons dat samen met alle overgenomen medewerkers van Schurer-Kamphuis gaat lukken.”

Geoliede overdracht

Op 4 april dragen Evert Schurer en Joke Kamphuis het bedrijf over aan Wensink Automotive. Zowel Schurer-Kamphuis als Wensink Automotive kennen een prettige en professionele bedrijfscultuur. Beide dealers zijn ook meerdere keren onderscheiden met de Chairman’s Award welke door Ford Nederland wordt toegekend aan het best presterende bedrijf op het gebied van klanttevredenheid.

Op zoek naar uw nieuwe Ford in Almere? 

Zowel nieuwe als gebruikte Ford voorraad vindt u in Almere.

Voorraad Almere

Op zoek naar uw nieuwe Ford in Lelystad? 

Zowel nieuwe als gebruikte Ford voorraad vindt u in Lelystad.

Voorraad Lelystad

Onderhoud, APK of andere werkzaamheden nodig? 

Plan snel online uw werkplaatsafspraak bij Wensink.

Wensink Automotive

Wensink Automotive zorgt er al ruim 35 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.300 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met meerdere merken worden zowel nieuwe als gebruikte voertuigen aangeboden. Wensink biedt naast verkoop en service een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf.