ford-bronco-hero-mobiel

Ford brengt de Ford Bronco naar Nederland

De iconische 4x4 terreinwagen van Ford komt eind 2023 naar Nederland

Vanaf eind 2023 in Nederland: de iconische Ford Bronco

Waar de Verenigde Staten de Ford Bronco al sinds jaar en dag kent is dit voor de Europese markt een volledig nieuwe introductie. De Bronco welke ook wel de bijnaam G.O.A.T. – Goes Over Any Terrain – draagt wordt vanaf eind 2023 officieel geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

De Bronco is dé ultieme 4x4 terreinwagen die dankzij een geavanceerd systeem voor de vierwielaandrijving zelfs de meest uitdagende routes weet te overwinnen. Daarbij beschikt de Bronco ook over een innovatieve, nieuwe technologie, waaronder “Trail Control” en de zeven verschillende rijmodi om het voertuig voor te bereiden op verschillende soorten situaties.

Multifunctioneel ontwerp
Als een 4x4 terreinwagen die gericht is op avontuurlijke inzetbaarheid kan een ontwerp met multifunctionele mogelijkheden niet ontbreken. Daarom zijn er specifieke mogelijkheden die enkel van toepassing zijn op de Bronco zoals de eenvoudig verwijderbare carrosseriedelen, geïntegreerde bevestigingspunten voor accessoires.

Uiteraard lijkt het veel werk om carrosseriedelen te verwijderen, maar niks is minder waar! Neem bijvoorbeeld de deuren, deze kunnen afzonderlijk in slechts 8 minuten verwijderd worden dankzij één stuk gereedschap. Het bijkomende voordeel van de eenvoudig verwijderbare grille en voorbumper is dat hiermee eenvoudig een andere variant gemonteerd kan worden uit praktische overweging of uit de wens om hem naar eigen wens te personaliseren. 

Rijk uitgerust
De Ford Bronco is standaard rijkelijk uitgerust zodat je op elk vlak kan genieten van al het mogelijke comfort. Denk bijvoorbeeld aan het standaard meegeleverde Apple CarPlay / Android Auto 5, Bang & Olufsen Premium Sound System voorzien van 10 luidsprekers in combinatie met een subwoofer en een 360-graden camerasysteem zodat je in offroad situaties de omgeving in de gaten kan houden wanneer er vele obstakels op de weg aanwezig zijn.

Interesse in de nieuwe Ford Bronco?