ford-transit-nugget-hero-mobiel

Ford Nugget

Om er tussenuit te gaan met de Ford Transit Custom Nugget
Hoe wilt u de Ford Nugget rijden?

Kopen vanaf

€ 69.696

Ford Transit Custom Nugget: Om er tussenuit te gaan

De Nugget is er in een groot aantal uitvoeringen om aan elke wens te kunnen voldoen. Hij is verkrijgbaar met een hefdak, een vast hoog dak en als verlengde versie met eveneens een hoog dak. Kenmerkend voor elke Nugget zijn de driepersoonszitbank op de tweede zitrij en de L-vormige keuken, die achter in de camper is geplaatst. De Nugget biedt comfortabele slaapruimte voor vier, met een tweepersoonsbed dat in het dakgedeelte wordt uitgeklapt, en een tweede bed in het woongedeelte. De Nugget Plus met lange wielbasis biedt nog meer opbergruimte en een ingebouwd toilet met een opklapbare wasbak.

Proefrit maken in een Nugget?

Interesse in een Nugget?

Bekijk onze serviceabonnementen

Een Ford Nugget kopen bij Wensink

Als officiële Ford agentschap nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Nugget, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Nugget…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Een nieuwe Ford Nugget kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Nugget? De Ford Nugget is perfect voor u als u er even tussen uit wilt. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen.

Een gebruikte Ford Nugget kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Nugget occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Ford Nugget financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Nugget, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Ford Nugget leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Nugget leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Nugget zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Nugget onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Transit. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Transit zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Ford Transit, de grootste in de range van Ford bedrijfswagens. De Transit beschikt over een maximaal laadvolume van 15,1 m3. Als dit te ruim is voor uw dagelijkse klus dan komt u uit bij de Ford Transit Courier, Transit Connect of Transit Custom.

Indien u een Ford bedrijfswagen nodig heeft die geschikt is voor de zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.

Ook voor een Ford bedrijfswagen die geschikt is voor personenvervoer is de Ford Tourneo Custom de juiste uitkomst.