ford-mustang-hero-mobiel

Ford Mustang

De auto gebouwd om te ronken
Hoe wilt u de Ford Mustang rijden?
De Mustang heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 104.770

Ford Mustang: gebouwd om de ronken

U voelt het meteen als u achter het stuur plaatsneemt. U heeft overzicht en controle. Niet alleen dankzij de hoge zit, maar ook door de eenvoudige bediening van alle systemen. En de stijlvolle LED-verlichting die u optimaal zicht geeft. En zodra u de Ford Mustang start, merkt u dat alle vier de wielen even hard meewerken om u onder alle omstandigheden zekerheid te bieden; zelfs als u op een helling staat. Wij nemen namelijk graag het zeker voor het onzekere. En met verkeersbordherkenning houden we u ook nog eens op de hoogte hoe hard u mag rijden.

Proefrit maken in een Mustang?

Interesse in een Mustang?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Mustang uitvoeringen

Een Ford Mustang kopen bij Wensink

Als officiële Ford dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Ford Mustang, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Ford Mustang…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Mustang

Ford Mustang financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Mustang, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford EcoSport. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Mustang leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Mustang leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Mustang zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Mustang Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Mustang leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Mustang onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Mustang. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford dealer onderhouden wij elke Ford Mustang zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-mustang-video (1)

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Gezinsauto’s, stadsauto’s, zakenauto’s, stationwagens, SUV’s, crossovers, elektrische auto’s en hybrids. Ford heeft het allemaal. Kiezen lastig? Niet wanneer u zich laat adviseren door één van onze experts. Wensink vertelt u met alle liefde over de verschillen tussen typische stadsauto’s als bijvoorbeeld de Ford Fiesta, Focus en Mondeo. Of ga voor één van de modellen uit het aanbod aan SUV’s en Crossovers. De Ford EcoSport, Puma, Kuga of het topmodel de Explorer.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.