Ontdek de Ford Focus

De Focus combineert nauwkeurige rijeigenschappen met zuinig brandstofverbruik, en heeft nu een geavanceerde EcoBoost hybride aandrijflijn. Ford heeft het ontwerp vernieuwd met LED-koplampen en diverse uitvoeringen, van luxe tot topprestaties, zijn beschikbaar.

Kom langs in onze showroom of laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.

ford-focus-actie-slider-2

Bekijk de Ford Focus aanbiedingen

Heeft u interesse, maar wilt u eerst advies? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Uw Ford onderhouden bij Wensink

Wist u dat u bij Wensink Ford ook uw onderhoud kan laten doen? Zo bent u altijd verzekerd dat uw Ford wordt onderhouden volgens de voorschriften van de fabrikant. Zo gaat uw Ford nog langer mee en behoud die zijn waarde!

Private lease uw Ford bij Wensink

Op zoek naar gemak en comfort? Zonder gedoe en tegen een vast bedrag per maand? 

Met Wensink Private Lease heeft u dat!  We begrijpen dat het selecteren van de ideale Ford tegen de beste prijs een hele klus kan zijn. Daarom hebben we alle Private Lease tarieven per model overzichtelijk voor u op een rij gezet. Zo wordt het maken van uw keuze een fluitje van een cent.

En wist u dat u ook uw maandbedrag kunt verlagen?

Ford_slider

Wat klanten zeggen

over Wensink Ford

Google reviews
266 reviews
Gemiddeld een 4.3 van 5!
Bekijk alle reviews

* Deze actieperiode is geldig zolang de voorraad strekt en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Getoonde tarieven zijn excl. BTW. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.

Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 5.000 km per jaar. Getoond model en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Meerkilometers min. € 0,06 en max. € 0,15. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 januari 2024. De algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.