ford-wensink-private-lease-homepage-mobiel

De snelle lease rijders van Ford

Rij binnen twee weken in uw nieuwe private lease auto van Ford!

Wilt u binnen twee weken rijden in uw nieuwe Ford?

Wij hebben meerdere Ford's op voorraad, waardoor u niet maanden hoeft te wachten.

Wij hebben goed nieuws voor u: wij hebben op dit moment een aantal modellen van Ford die direct beschikbaar zijn voor Private Lease, zolang de voorraad strekt. Dit betekent dat u binnen de kortste keren in uw nieuwe Ford kunt rijden, zonder lange levertijden of gedoe met administratie

Bij ons kunt u kiezen uit een selectie van populaire Ford modellen, zoals de Ford Fiesta, Ford Kuga en Puma. Deze modellen zijn stuk voor stuk uitgerust met de nieuwste technologieën en zijn ontworpen om u het beste rijcomfort te bieden. 

Wacht niet langer en grijp deze kans om snel en gemakkelijk in een nieuwe Ford te rijden. Maar wees er wel snel bij, want op=op! Kies vandaag nog uw favoriete model en vraag een offerte aan. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte Ford voor uw behoeften.

De Wensink Ford Lease toppers

Heeft u interesse, maar wilt u eerst meer informatie?

Wat klanten zeggen

over Wensink Lease & Services

Google reviews
15 reviews
Gemiddeld een 4.7 van 5!
Bekijk alle reviews

Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn incl. BTW. Getoond model kan afwijken van de te kiezen uitvoeringen. Meerkilometers min. € 0,06 en max. € 0,15. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.