pechhulp-hero-mobiel

Pechhulp voor u

Wij houden u op de weg, wel zo aangenaam

Pechhulp

Wensink snapt dat u altijd zorgeloos op weg wilt zijn. Echter kan het altijd voorkomen dat er onderweg iets onverwachts gebeurt met uw auto. Wij staan in alle gevallen voor u klaar en helpen u waar we kunnen met onze ervaren monteurs. Bij Wensink nemen we autopech heel serieus.

Wat te doen bij autopech?

Mocht het voorkomen dat u pech heeft met uw auto is het allereerst verstandig om te weten wat u het beste zelf wel en juist niet moet doen als u autopech heeft. daarom hebben we speciaal voor u een aantal tips samengesteld:

  • Probeer bij een pechhaven te komen. Lukt dat niet, wijk dan uit naar de vluchtstrook.
  • Zet uw auto zover mogelijk naar rechts. Draai uw voorwielen richting de berm, zodat uw auto bij een eventuele aanrijding niet de weg opschiet.
  • Zet uw alarmlichten aan en stap voorzichtig uit.
  • Trek een veiligheidsvest aan en neem plaats achter de geleiderail. Houd altijd zicht op het aankomende verkeer.
  • Steek nooit de weg over.
  • Laat niemand achter in de auto.
pechulp-slider-2

Nog meer gemak met een onderhoudsabonnement

U kunt er ook voor kiezen om een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Hiermee bent u voor een vast bedrag per maand te allen tijde verzekerd van professioneel onderhoud. Verschillende mensen hebben verschillende persoonlijkheden en behoeften, daarom hebben wij meerdere onderhoudsplannen bedacht. Zo kunnen we er zeker van zijn iedereen een passend pakket te bieden. Bekijk al onze onderhoudsplannen hier!

Heeft u vragen over onderhoud, of heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Aangenaam!

occasions-onderhoud-slider

Veel gestelde vragen

Is een onderhoudsbeurt belangrijk?

Het is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Bij een onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat alles bij uw voertuig weer naar behoren functioneert.

Wat kan ik verwachten van een onderhoudsbeurt?

Welke onderdelen we van uw auto controleren hangt af van het model, kilometerstand en de leeftijd. Op de site leest u meer informatie hierover.