occasions-verzekering-hero-mobiel

Autoverzekering afsluiten

Zorgeloos onderweg met een goede autoverzekering

Uw verzekering afsluiten zonder papierwerk

Een goede autoverzekering is wel zo’n fijn gevoel. Daarbij begrijpen we maar al te goed dat u zorgeloos onderweg wilt zijn. Daarom bieden we u de mogelijkheid uw auto voordelig te verzekeren. Daarbij werken wij als contactpersoon tussen u en uw verzekeringsmaatschappij. Zo wordt u zo min mogelijk belast met het administratieve werk dat komt kijken bij een autoverzekering. Met welk merk u ook onderweg bent, Wensink levert autoverzekeringen voor alle merken. Zo bent u altijd zorgeloos onderweg! 

De voordelen van een autoverzekering bij Wensink

Als u een auto heeft gekocht, wilt u deze auto graag in topconditie houden. Wij helpen u graag met een verzekering op maat tegen een scherpe prijs. Wanneer u een verzekering afsluit bij ons, krijgt u één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Dit doen wij omdat we u graag van snelle en persoonlijke service voorzien. Ook verzorgen wij al uw papierwerk, wat u een hoop tijd en moeite bespaart. We zetten de voordelen van een autoverzekering bij Wensink graag voor u op een rijtje:

  • Eén vast aanspreekpunt bij Wensink
  • Snelle en persoonlijke service;
  • Scherpe, marktconforme verzekeringspremies;
  • Papierwerk is verleden tijd;
  • Lange aanschaf- of zelfs nieuwwaardedekking;
  • Verzekeringen voor alle merken;
  • Schadeherstel bij Wensink of ieder ander schadeherstelbedrijf naar keuze;
  • Extra zekerheid met een no-claimbeschermer;
  • Gratis vervangend vervoer tijdens reparaties;
  • Extra voordelen zoals brandstofdekking, sleuteldekking en zelfs aanvullende garantie.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? We helpen u graag!

Offerte aanvragen

Uw persoonlijke gegevens

Veel gestelde vragen

Met welke verzekeringsmaatschappijen werken wij samen?

Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen om onze klanten een ruime keuze aan verzekeringsopties te bieden. De maatschappijen waarmee wij samenwerken zijn Bovemij, Centraal Beheer, Carmeleon en Mercedes-Benz Insurance Services. Door samen te werken met deze verzekeraars kunnen wij onze klanten een passende verzekering aanbieden die past bij hun specifieke situatie en behoeften.

Leveren jullie maatwerk?

Ja, wij kunnen maatwerk leveren. Als tussenpersoon zijn wij aangesloten bij het AFM en Kifid, wat betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring het leveren van maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Wij zijn dan ook in staat om u een oplossing op maat te bieden die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Welke aanvullende dekkingen zijn er mogelijk?

Bij Wensink zijn er meerdere aanvullende dekkingen mogelijk, afhankelijk van de gekozen verzekeraar en of het particulier of zakelijk wordt verzekerd. 
Hieronder volgt een aantal aanvullende dekkingen:

o   Schadeverzekering inzittenden;
o   Rechtsbijstand;
o   Pechhulp in binnen- en buitenland;
o   No-claim beschermer;
o   Vervangend vervoer, met als optie koeling;
o   Gereedschapsdekking.

Voor meer informatie over de verschillende aanvullende dekkingen en wat het beste in uw situatie past, kunt u tel. contact opnemen met Wensink Verzekeringen 088-3839530

Wat kost een verzekering?

Voor de exacte kosten kunt u het beste een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.