occasions-onderhoud-hero-mobiel

Onderhoud bij Wensink

Onderhoud zoals het hoort

Waarom onderhoud bij Wensink?

U wilt graag zeker zijn dat uw auto in bekwame handen is wanneer u hem aflevert voor onderhoud of reparaties. Wensink onderhoud bestaat voor al het onderhoud aan alle merken. Uw auto wordt enkel onderhouden door specialisten met een goede opleiding. 

Direct een afspraak maken bij de Wensink werkplaats? Dat kan!

Verzekeren afsluiten

Financieren aanvragen

Mogelijkheid tot Leasen

Onderhoudsabonnement afsluiten

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Nog meer gemak met een onderhouds- abonnement

U kunt er ook voor kiezen om een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Hiermee bent u voor een vast bedrag per maand te allen tijde verzekerd van professioneel onderhoud. Verschillende mensen hebben verschillende persoonlijkheden en behoeften, daarom hebben wij meerdere onderhoudsplannen bedacht. Zo kunnen we er zeker van zijn iedereen een passend pakket te bieden. Bekijk al onze onderhoudsplannen hier!

Heeft u vragen over onderhoud, of heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Aangenaam!

occasions-onderhoud-slider

Veel gestelde vragen

Is een onderhoudsbeurt belangrijk?

Het is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Bij een onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat alles bij uw voertuig weer naar behoren functioneert.

Wat kan ik verwachten van een onderhoudsbeurt?

Welke onderdelen we van uw auto controleren hangt af van het model, kilometerstand en de leeftijd. Op de site leest u meer informatie hierover.