wensink-occasions-onderhoudsabonnement-hero-mobiel

Onderhouds- abonnementen personenwagens

Wensink onderhoud per km. met afstand de eerlijkste prijs.

Met afstand de eerlijkste prijs per kilometer

De tijd van verrast worden door extra kosten voor onderhoud en reparaties is voorbij. Het uitstellen van onderhoud om de kosten is niet meer nodig, want uw kosten zijn al gedekt. Voor een vast bedrag per maand rijdt u zorgeloos in een onderhouden en betrouwbare auto én houdt u zelf grip op uw autokosten. U weet precies waar u aan toe bent, dat is wel zo Aangenaam! 

Het onderhoudsabonnement voor personenwagens is enkel te verkrijgen bij aanschaf van een occasion bij Wensink Occasions.

Onze 5 zekerheden voor zorgeloos en veilig rijden

Tegenwoordig kijken we anders aan tegen autobezit en mobiliteit. Wensink ziet deze ontwikkeling en biedt passend onderhoud voor uw auto voor een goede prijs en op een eerlijke, laagdrempelige en transparante manier. U bent natuurlijk benieuwd waar u allemaal van bent verzekerd als u kiest voor het Wensink Occasions onderhoudsabonnement. Wij zetten alle voordelen voor u op een rij.

Wat is inbegrepen bij een onderhouds- abonnement?

Als auto’s meer rijden, hebben ze meer slijtage en dus onderhoud nodig. Maar auto’s die minder rijden hebben minder onderhoud nodig. Klinkt logisch toch? Daarom heeft Wensink nu onderhoud per km. Afhankelijk van het aantal gereden km’s betaalt u voor het onderhoud van uw auto. Rijdt u minder? Dan betaalt u ook minder! Met afstand de eerlijkste prijs.

Er zijn 3 pakketten waar u uit kunt kiezen. De voordeligste begint al vanaf 2 cent per kilometer. Uw prijs hangt af van het segment van de auto.

Verzekeren afsluiten

Financieren aanvragen

Mogelijkheid tot Leasen

Onderhoudsabonnement afsluiten

Hoe werkt het onderhouds- abonnement?

Het onderhoudsabonnement is eenvoudiger en inzichtelijker dan u denkt, zo weet u dat u nooit zonder verassingen komt te staan.

Uw autosegment is van invloed op het onderhouds- abonnement

De aanschaf en kosten van onderhoud aan uw auto zijn natuurlijk afhankelijk van het soort auto dat u rijdt, hiervoor zijn onderhoudsabonnementen per autosegment ontwikkeld. Hieronder staan de vijf segmenten beschreven met voorbeelden van auto’s. Staat het segment van uw voertuig niet tussen onderstaande opties? Geen probleem, ook uw voertuig komt dan alsnog in aanmerking voor een Wensink onderhoudsabonnement. Vul uw gegevens in en ontvang een voorstel op maat.

Onderhoud uitvoeren met een onderhouds- abonnement

Onderhoud laten uitvoeren aan uw auto met een onderhoudsabonnement is heel eenvoudig. Wij zetten de stappen voor u op een rij:

  1. U maakt online of telefonisch een werkplaatsafspraak bij één van onze Wensink Occasions vestigingen.
  2. Het Wensink onderhoudsteam maakt voor u de afspraak op de gewenste datum en tijd bij de juiste Wensink Winkel.
  3. U ontvangt een bevestiging van de afspraak per mail.
  4. Op de betreffende dag brengt u uw auto naar de Wensink Winkel voor het juiste onderhoud.
  5. Dankzij het onderhoudsabonnement hoeft u niet te betalen en bent u snel en zorgeloos weer onderweg.

Bekijk de voorraad