occasions-particulier-financieren-hero-mobiel

Particulier financieren

Voor wanneer u uw auto niet in één keer wilt betalen
 

Uw auto particulier financieren

Heeft u een auto op het oog, maar wilt u het aankoopbedrag liever niet in één keer betalen? Wensink helpt u graag verder door het aanbieden van een financiering. U rijdt dan gebruikte auto zonder uw (volledige) spaargeld in te leggen. Wensink werkt samen met financieringscollega, zodat u eenvoudig geld kunt lenen voor uw auto. Mét extra voordelen.

Voordelen particulier financieren

We zetten de voordelen van financieren bij Wensink graag voor u op een rijtje. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van particulier financieren?

Vraag uw voorstel aan

Uw persoonlijke gegevens

Veel gestelde vragen

Wat is particulier financieren?

Wensink biedt de optie om u het bedrag van uw voertuig gespreid te betalen over een afgesproken termijn, zodat u niet het gehele bedrag hoeft te betalen.Wensink werkt samen met financieringscollega, zodat u eenvoudig geld kunt lenen voor uw auto

Wat zijn de voordelen van particulier financieren?

(1) Flexibel
Particulier financieren bij Wensink is gemakkelijk en flexibel. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw auto geheel of een gedeelte ervan te financieren. Ook de looptijd van onze financiering is erg flexibel. Aan het einde van de looptijd van de financiering is de auto geheel van u.
(2) Tussentijds aflossen
Wanneer u besluit om tussentijds een groter deel van uw financiering of uw gehele financiering af te lossen is dat natuurlijk geen probleem. Per jaar kunt u één keer tussentijds boetevrij extra aflossen. Lost u de auto op dat moment in één keer geheel af, dan is uw laatste termijn direct de volledige overname van het eigendom van de auto.

Kan ik tussentijds extra aflossen?

Per jaar kunt u één keer tussentijds boetevrij extra aflossen. Lost u de auto op dat moment in één keer geheel af, dan is uw laatste termijn direct de volledige overname van het eigendom van de auto.